Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pirmajā Supermoto posmā uzvar Agris Ļitvinovs

Agnis Skrebs, 05.05.2010. 11:36

Pirmais posms Supermoto LČ ir aizvadīts. Sacensības norisinājās netālu no Rīgas sporta kompleksā 333. Sacensības tika organizētas sadarbībā ar „Durka Racing” un, neskatoties uz ne visai lielo dalībnieku skaitu no Latvijas, bija ļoti interesantas. Pateicoties tam, ka vienlaicīgi arī norisinājās Lietuvas čempionāts posms Supermoto,  trasē bija iespēja redzēt arī daudz labu sportistu no šīs valsts. 
Pirmajā Supermoto posmā uzvar Agris Ļitvinovs

 

Savu augsto meistarību šoreiz atkal apliecināja daudzkārtējs Latvijas un Baltijas čempions motokrosā Agris Ļitvinovs, kurš arī jau ir paspējis izcīnīt Latvijas čempiona titulu arī šajā sporta veidā. Šoreiz sacensībās neveicās Supermoto vienam no līderiem Dzintaram Baltajam, kurš sacensību laikā piedzīvoja tehniskas ķibeles, kā arī pirmajā braucienā smilšainajā zonā krita, un tāpēc nācās samierināties ar 4. vietu šajā braucienā, bet otrajā braucienā sīvā cīņā ar Agri Ļitvinovu un Pozniakas Dinas tika izcīnīta 2. vieta braucienā, kas kopvērtējumā ļāva kāpt uz goda pjedestāla 3 pakāpienu. Savukārt Lietuvas sportistam pēc uzvarētā pirmā brauciena, otrajā nācās samierināties ar trešo vietu, kas viņam deva posma kopvērtējumā otro vietu. 

No mediju pārstāvjiem ātrākais bija Jaunbralis Gastons, kurš šoreiz uzvarēja „Ātruma cilts” un „Kurbulis” vadītāju Paulu Timrotu. 

„Monster energy jaudīgāka apļa” balvu arī izcīnīja motokrosa lielsmeistars Agris Ļitvinovs, kurš savā īpašumā ieguva kasti ar „Monster Energy” enerģijas dzērieniem, kas viņam tagad ļaus ar lielāku jaudu startēt pārējo posmos. 

Sacensību organizatori saka lielu paldies saviem atbalstītājiem SIA „Motodroms”, „Repsol”, „Monster Energy”, „Durka Racing”.

Nākamos posms Latvijas čempionātam norisināsies 22. maijā, Liepājā, „Otaņķi trasē”. 

Vēlamies atgādināt, ka visi var arī piedalīties „Monster Fotokonkursā”, kuri ir nobildējuši interesantas bildes no šīm sacensībām. Visas bildes tiks publicētas www.delfi.lv, kur par tām visi varēs balsot. Bilde, kura iegūs vislielāko balsu skaitu, iegūs specbalvu no enerģijas dzēriena „Monster Energy”. Visas bildes ir jāsūta uz durkafoto@inbox.lv līdz 14. maijam.  

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV