Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

LTV 7 rādīs visas LBL finālspēles

Māris Rīmenis, 06.05.2010. 12:07

Rīt, 7.maijā, sāksies LBL basketbola līgas finālsērija starp BK ”Barons” un BK ”VEF Rīga”, un visas spēles tiešraidēs rādīs LTV 7. Finālsērija līdz četrām uzvarām un spēles paredzētas 7., 11., 15., 18., 21., 24. un 28.maijā.

Šogad LBL līgā būs jauni čempioni, jo pusfinālā vefieši spēja ar 3 pret 2 uzvarēt pērnās sezonas spēcīgāko komandu BK ”Ventspils”. Otrai galvaspilsētas komandai ceļš uz finālu bija vieglāks, jo pusfinālā BK ”Barons”  pārspēja valmieriešus ar 3 pret 0. Spēku samērs finālā varētu būt līdzīgs, jo tāda ir arī abu komandu komplektācija. Vefiešiem līderu lomā ir Sandis Valters, Gatis Jahovičs un arī viesspēlētājs Aleks Renfro, ”Baronā” labi spēlē pieredzējušie Uvis Helmanis un Aigars Vītols, labi palīgi ir arī vairāki jaunie spēlētāji. Spēles pamīšus notiks abu komandu laukumos – Daugavas Sporta namā un Olimpiskajā Sporta centrā, nelielas sava laukuma priekšrocības ir ”Baronam”, kas uzvarēja regulārajā LBL turnīrā.

Spēles LTV 7 komentēs Madars Bergmanis un Arnis Vecvagars, tāpat līdzjutēji varēs dzirdēt arī aktuālās intervijas pirms un pēc cīņas, tāpat pārtraukumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV