Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izlases kapteinis – Herberts Vasiļjevs

Vita Ļebedeva, 07.05.2010. 21:42

Latvijas valstsvienība hokejā dienu pirms pirmās spēles čempionātā ar Šveices izlasi, šovakar sapulcē nolēma par komandas kapteini nozīmēt Herbertu Vasiļjevu. Savukārt viņa asistenti būs Aleksandrs Ņiživijs un Jānis Spurkts.

Herberts Vasiļjevs ir arī vecākais mūsu izlases spēlētājs – 27. maijā Herbertam paliks 34 gadi. Vasiļjevam šis ir devītais čempionāts. Par komandas kapteini Vasiļjevs bija arī Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā 2009. gadā, kad komanda ieguva ceļazīmi uz Vankūveras Olimpiādi.

Mūsu izlases piektdienas treniņu rūpīgi vēroja Šveices izlases treneri un spēlētāji. To pašu darīja arī mūsu treneri, jau laicīgi ierodoties SAP arēnā. Vakara sapulcē komanda noskatījās arī vairākus video sižetus no Šveices izlases pārbaudes spēlēm.

Latvijas izlases komandas gars ir kā vienmēr izcils. Pozitīvā gaisotnē turpinām gatavoties pirmajai cīņai. Turiet īkšķus!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV