Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Aizputei tuvojas „Battery Superkausa” viesulis

Agnis Skrebs, 19.05.2010. 15:34

„Battery Superkausa” viesulis ir uzņēmis savu gaitu un ar kārtīgu joni tuvojas Aizputei, jo Latvijā atgriezušies gandrīz visi spēcīgie Latvijas motokrosa meistari, kuri aizgājušās nedēļas nogalē ar cīnījās Eiropas un Pasaules čempionātā. „Battery Superkauss” motokross norisināsies Aizputē 23. maijā.

„Battery Superkauss” pirmā posma uzvarētājam Filipam Kempelim tomēr neizdevās gūt ieskaites punktus PČ posmā, Spānijā, tāpat kā viņa komandas biedram Ivo Štenbergam, un tas tikai pielej eļļu ugunij, jo šiem sportistiem citu atkāpes ceļu nav, kā vienīgi uzvara „Battery Superkauss” sacensībās, lai varētu apliecināt savu augsto motokrosa meistarību Latvijas līdzjutēju priekšā.

Pie pirmajiem ieskaites punktiem PČ MX 2 klasē ir ticis Augusts Justs, un tas piedos vēl papildus stimulu šim sportistam cīņā par uzvaru „Battery Superkauss” sacensībās, un noteikti, sportists nav aizmirsis savas neveiksmes iepriekšējā šo sacensību posmā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē savu augsto meistarību apstiprināja Latvijas solo leģenda Lauris Freibergs, kurš uzvarēja Latvijas čempionāta posmā. Tas viņam nenācās viegli, jo Igaunijas jaunais un talantīgais sportists Priit Ratsept arī neļāva gulēt uz lauriem un izrādīja sīvu pretestību. Šis leģionārs arī piedalīsies gaidāmajā viesulī, un ir apņēmības pilns attaisnot uz komandas „VV Moto Racing Team” liktās cerības uz viņu. Jāpiebilst, ka sestdien no Lielbritānijas ielido Jack Brunell, kurš startēs zem Moto x Kandava karoga.

Šī nedēļas nogale nebija īpaši veiksmīga Nikam Afelbaumam, jo sacensību laikā motociklu piemeklēja tehniski defekti. Zinot šī sportista ambīcijas, Aizputē viņš centīsies parādīt, kurš ir viesuļa „Kings”.
Nedēļas nogalē arī norisinājās interesantas ekstrēmo sportu sacensības „Monster Games” un tajās savu augsto meistarību „Adrenalin” šovā nodemonstrēja „Rockstar” zvaigzne Mārtiņš Aleksandrovičš, apliecinot, ka Aizputē motokrosa trasē gaidāms īsts viesulis.

Mārtiņā Aleksandrovičs komentē: “Man liels prieks, ka kārtējo reizi apstiprināju savu reputāciju motosportā. Šīs sezonas galvenie starti man ir paredzēti „Battery Superkauss” sacensībās. Nopietni gatavojos tām un esmu pilns apņēmības nodemonstrēt savu meistarību Aizputes posmā, un parādīt savu patieso līmeni, kādā esmu sagatavojies šai sezonai.”

Svētdiena pierādīja, ka Kvadri Pro sacensībās ir gaidāmas ļoti interesanta cīņa. Savu augsto meistarību Latvijas čempionātā nodemonstrēja Imantas Tamaļunas, kurš pārliecinoši uzvarēja abos braucienos. Uz „Battery Superkauss” ieradīsies tādi kvadru meistari, kā leģionāri Melis Jurgensons un Andro Haliko, kurš nopietni lika pasvīst līderiem pagājušajā nedēļas nogalē. Nedrīkst piemirst „Rodeo MX Racing Team” kluba braucējus brāļus Meņģeļus, šī brīža līderi šajās sacensībās Agri Neiju, kurš ir labā sportiskā formā un pārstāv moto klubu „Bieriņi”. Rezultātus šajā klasē šajā posmā prognozēt praktiski nav iespējams, jo sacensībās piedalīsies vismaz desmit vīri, no kuriem katrs ir reāls kandidāts uz uzvaru.

Baltijas reģionā viens no vadošajiem enerģijas dzērieniem ir „Battery”, kuram pateicoties redzēsiet īstu motokrosa viesuli Aizputē, un ikvienam ir lieliska iespēja šo pasākumu apmeklēt par brīvu, piedaloties „Battery Superkauss” rīkotajos konkursos, kuri tiks rīkoti sadarbībā ar tirdzniecības centru „Ostmala” un Kuldīgas „Rimi”, www.rekurzeme.lv un „Kurzemes Radio”. Visi konkursa un akcijas noteikumi tiks publicēti www.moto-x.lv, www.rekurzeme.lv, www.sportacentrs.com .

Atgādinām, ka visi fotografēšanas entuziasti var piedalīties WeekendBox rīkotajā fotokonkursā Miss WeekendBox, ar noteikumiem iespējams iepazīties: http://www.moto-x.lv/index.php/news/2010/155/. Šī brīža neapšaubāmais līderis ir fotogrāfs Renārs Kārkliņš, kurš ļoti labi ir uzķēris konkursa domu, un visi var aktīvi turpināt balsot par iesūtītājam bildēm, apmeklējot: http://foto.delfi.lv/album/54016/ .

23. maijā Aizputē gaidāms īsts „Battery Superkauss” motokrosa viesulis. Motokrosa šovs ar tiks spēcīgu dalībnieku sastāvu vietēja mēroga sacensībās nekur Latvijā nav sastopams. Šie vīri zina, ka gāze ir labajā pusē.

Baterry Superauss viesuli atbalsta:

Ģenerālsponsors: Enerģijas dzēriens „Battery”.

Sponsori: Celtniecības uzņēmums „Būvnieks”, garšīgais alus „Aldaris”, svaigie un garšīgie SIA „Elpa” ražotie piena produkti, „Kandavas novadu dome”, Kurzemes mediji „Kursas laiks”, „Kurzemes radio”, kvadracikli un motorolleri visām gaumēm – „Pro R Motors”, garšīgie un aromātiskie ogu, augļu un dārzeņu produkcija no „Pure Food”, žurnāls īstiem vīriešiem „Klubs” un Rūjienas saldējums no īsta piena.

Atbalstītāji: Baltijas kausa fonds, „Motul” produkcija no „APE Motors”, „H33/Honda”, „KSM/KTM”, „Loreal/Garnier”, „M.Segliņš”, „Merrild/Pickwick”, „MotoWest/Yamaha”, „Msport.lv”, „Multi Moto”, „Ramirent”, „Rockcafe/Beachparty”, „SoloRace/Kawasaki”, „Valinta”, „Valmieras piens/Rūjienas saldējums”, „Vilders”, „Ātruma cilts”, „Vega 1”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV