Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Baltijas Čempionāta 1. posmam Biķerniekos pieteikušies 45 dalībnieki

Mārtiņš Eglītis, 27.05.2010. 09:13

30. maijā Biķernieku Kompleksajā Sporta Bāzē plkst. 13:30 sāksies Latvijas, Lietuvas un Baltijas čempionāta posms, kā arī Nacionālā Amatieru Čempionāta 3. posms Meistarklasei.
Baltijas Čempionāta 1. posmam Biķerniekos pieteikušies 45 dalībnieki

Uz šīs svētdienas sacensībām Biķerniekos pieteikušies jau 45 dalībnieki no visas Baltijas. Pie tam dalībnieki joprojām turpina pieteikties un šķiet, ka gaidāmas pēdējo gadu lielākās motošosejas sacīkstes.

Starp dalībniekiem ir daudz spēcīgu sportistu. Superstock-600 klasē pieteicies 2004. gada B-600 klases čempions Edgars Džeriņš, kurš sacīkstēs nav piedalījies vairākus gadus.

Superbike klasē piedalīties plāno ātrākais Lietuvas pārstāvis Šarunas Pladas, kurš pagājušā gada Rīgas TT sacīkstē nodemonstrēja savu pārākumu pārliecinoši iegūstot pirmo vietu arī Biķerniekos. Tomēr šajā klasē piedalīsies ari Latvijas pārstāvji, dalību ir pieteicis 2008. gada Baltijas Čempionāta Superbike klases 2. vietas ieguvējs Dainis Liņkis.

Tāpat pēc ilgāka pārtraukuma Latvijā gaidām arī Igaunijas pārstāvjus, no kuriem vajadzētu izcelt Kalev Teesalu, kuram Biķernieki arī nav sveši.

Arī Nacionālajā Amatieru Čempionātā startēs daudzi spēcīgi braucēji, tiesa gan, ar mazāku lielo mototrašu pieredzi. Par pirmo vietu noteikti cīnīsies šobrīd kopvērtējumā pirmajā vietā esošais Artis Ozols, pagājušā gada uzvarētājs Uldis Eglītis un citi. Šobrīd uz NAČ braucienu ir pieteikušies 13 dalībnieki.

Skatītājiem notiks veiklības braucieni, kuros varēs iegūt vērtīgas balvas no MOTUL. Tiekamies Biķerniekos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV