Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

BK "Barons" liedz basketbola svētkus

Laila Spaliņa, 27.05.2010. 12:41

Basketbola klubs "VEF Rīga" asi nosoda basketbola kluba "Barons" rīcību liegt publiskam apmeklējumam Latvijas Basketbola līgas (LBL) 19.sezonas finālspēli.

Tāpat "VEF Rīga" pauž nožēlu par LBL līgas atbildīgo amatpersonu nespēju veikt savu pamatfunkciju - nodrošināt basketbola pieejamību skatītājiem.

Šī sezona basketbola klubiem aizvadīta, mēģinot atgriezt skatītājus sporta zālēs, darot visu iespējamo basketbola popularizēšanai. Kad, sākoties izslēgšanas spēlēm, acīmredzami pieaugusi arī apmeklētība, kam kulminācija būtu bijusi LBL finālsērijas septītā spēle, "Barons" pieņēmis lēmumu biļetes uz to netirgot, tādējādi liedzot sporta līdzjutējam būt klāt nozīmīgākajā gada basketbola spēlē.

"VEF Rīga" uzskata, ka šāda rīcība klaji ir pretēja profesionāla sporta pamatbūtībai. Ar šo LBL un BK "Barons" padara bezjēdzīgu savu pastāvēšanu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV