Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

“Pīlādžu kauss” motokrosā šogad jaunā veidolā

Agnis Skrebs, 28.05.2010. 12:54

Motokrosa sezona ir uzņēmusi pilnus apgriezienus un jau pēc nedēļas, 6. jūnijā, Stelpē, Vecumnieku pagastā  norisināsies vienas no tradīcijām bagātākajām motokrosa sacensībām „Pīlādža kauss”, kas šosezon būšot sevišķi krāšņas, pateicoties lielajam dalībnieku skaitam, jo šajās sacensībās piedalīsies vadošie sportisti no Latvijas un Lietuvas, jo vienlaicīgi arī norisināsies „Biržai sadraudzību kausa” pirmais posms. Iespējams, šajās sacensībās piedlīsies arī sportisti no Igaunijas, kā arī citām valstīm.
“Pīlādžu kauss” motokrosā šogad jaunā veidolā

Sacensības ir paredzētas 15 klasēs, no kurām prestižākās būs MX1, MX2 un Kvadri Open, bet tas nenozīmē, ka pārējās klasēs nebūs principiāla cīņa par katru metru.

Šogad arī ir ieguldīts liels darbs trases pārveidošanā un tajā ir parādījušies jauni elementi, kas padarīs sportistu cīņu vēl interesantāku trasē. Trases starta taisne arī ir pārveidota un speciāli sagatavota pēc jaunām motokrosā pieņemtām tehnoloģijām, un tas padara visas rezultātus vēl neprognozējamākus.

Trasē būs iespējams redzēt arī daiļā dzimuma pārstāves, traucoties ar motokrosa motocikliem, un būs interesanti pavērot, vai visi vīri spēs apsteigt Ingu Pīlādzi, kura šajā trasē ir apēdusi pudu sāls, un vienmēr uzrāda labus rezultātus.     

Protams, kā jau ierasts „Stelpes trasē” būs iespējams baudīt vietējās kafejnīcas labumus, un garšīgo „Bauskas alu” kopā ar vietējiem pīrādziņiem.  

Sacensību organizatori ir ļoti pacentušies un vēlas informēt sportistus, ka ir sarūpēti nopietni balvu fondi, kā arī ir paredzēti citi interesanti pārsteigumi sportistiem un skatītājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV