Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

„Liepājas Metalurgs 2” basketbolistes cīnīsies par 3. vietu

Mārtiņš Kozlovskis, 28.05.2010. 14:32

Pirmdien, 31. maijā, Latvijas Sieviešu basketbola 1.līgas spēli par 3. vietu aizvadīs „Liepājas Metalurgs 2” un „Tukuma Baltais” komandas. Pirmā spēle tika aizvadīta Tukumā, savukārt otrā norisināsies pirmdien Liepājā. Uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summa. Spēles sākums pulksten 18:30.

Regulāro čempionātu abas komandas noslēdza blakus viena otrai. Liepājnieces to noslēdza 3. vietā, bet tukumnieces bija 4. pozīcijā. Pusfinālā Liepājas basketbolistes divu spēļu summā pārliecinoši atzina BK „Ventspils” komandas pārākumu, savukārt, Tukuma basketbolistes zaudēja „Latvijas Gāzes” spēlētājām.

Atgādinām, ka finālā uzvaru izcīnīja ventspilnieces, tādējādi regulārā čempionāta uzvarētājas „Latvijas Gāzes” basketbolistes atstājot 2. vietā. Līdz ar to, vēl tik nav skaidrs 3. un 4. vietas liktenis, kas izšķirsies pirmdien Liepājā un cerams, ka ar labām beigām „Metalurgs 2” komandai.

Komandu sastāvi:

„Liepājas Metalurgs 2”: Daiga Līne, Zane Alilujeva, Zane Laumane, Sabīne Egle, Kristīne Simanoviča, Krista Krasovska, Kristīne Āboliņa, Laura Šēna, Agija Kruga, Rendija Misus un Ulrika Vistiņa.

„Tukuma Baltais”: Anete Kampare, Anete Cīrule, Inta Korfa, Inga Boļšakova, Inese Degterjonoka, Laima Grundmane, Elīna Bāliņa, Egita Vīnakmene, Signe Medele, Gundega Elvika, Monta Šmēla, Krista Pildiņa un Zane Voita.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV