Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

„Liepājas Metalurgs 2” zaudē, bet bronzai ar to pietiek

Mārtiņš Sīlis, 01.06.2010. 10:44

Pirmdien, 31. maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā savu pēdējo spēli cīņā par Latvijas Sieviešu 1.līgas 3. vietu aizvadīja „Liepājas Metalurgs 2" basketbolistes, kas neskatoties uz zaudējumu, tomēr spēja izcīnīt uzvaru divu spēļu summā, tādējādi savā īpašumā iegūstot bronzas godalgas.

Latvijas Sieviešu Basketbola 1. līga ir čempionāts, kurā vēl bez „Metalurgs 2" basketbolistēm startēja arī BK „Ventspils", „Latvijas Gāze", „Tukuma Baltais", Ventspils „Spars", „Jelgava" un SK „Jaunpils" komandas. Pirmo vietu čempionātā izcīnīja BK „Ventspils" basketbolistes, kuras finālā pārspēja „Latvijas Gāze" komandu.

Atgādinām, ka „mazā fināla" pirmajā spēlē Tukumā uzvaru izcīnīja liepājnieces, turklāt gana pārliecinoši - 67:53. Un ļoti iespējams, ka tas nospēlēja sliktu lomu šajā mačā, kas ļoti labi bija redzams uz tablo.

Lielāko spēles daļu vadībā turējās tieši viešņas no Tukuma un nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām mājiniecēm jau bija „slidīgais" mīnus 13. Īstajā brīdī tālmetienu realizēja Daiga Līne un divus punktus ar sodu guva Kristīne Simanoviča, kas ļāva nedaudz uzelpot.

Galarezultātā, uzvaru liepājniecēm izraut gan neizdevās un tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 64:72, taču bronzas godalgām ar to pietika un divu spēļu summā tika izcīnīta uzvara ar 131:125.

„Metalurgs 2" rindās rezultatīvu spēli aizvadīja Sabīne Egle, kura šajā mačā izcēlās ar 15 gūtajiem punktiem. 13 punkti Daigas Līnes rēķinā.

Līdz ar to, sezona beidzot „Metalurgs" basketbolistēm ir beigusies un tagad komanda varēs doties pelnītā atpūtā. Latvijas Sieviešu basketbola līgā mūsu pilsētas meitenes izcīnīja 4. vietu, savukārt, „Metalurgs 2" basketbolistes 1. līgā sezonu ir noslēgušas 3. vietā.

„Liepājas Metalurgs 2" komandas sastāvs:

Sabīne Egle, Zane Laumane, Laura Šēna, Kristīne Simanoviča, Zane Alilujeva, Daiga Līne, Rendija Misus, Agija Kruga, Kristīne Āboliņa un Krista Krasovska

Galvenais treneris: Anete Pinstere.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV