Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Es braucu ātrāk – rallija skatītājs

Ģirts Avotiņš, 01.06.2010. 18:42

Daudzi rallija fani, skatoties ralliju, vienmēr sev un citiem ir uzdod jautājumu – vai es braucu ātrāk par rallija pilotiem. Sākot ar Teng Tools Rallijs Madona, beidzot katram sevi cienošam rallija fanam būs iespēja pārliecināties par to vai viņā tiešām mājo autosportista gars un vai ar to pietiek, lai trasē apsteigtu kādu no rallija zvaigznēm.
Es braucu ātrāk – rallija skatītājs

Lai noskaidrotu pašu ātrāko rallija skatītāju, Latvijas rallija čempionāta, Teng Tools Rallijs Madona organizatori un Ātruma Cilts kartinga halle Latvijas autosporta dzīvē ievieš jaunumu – kartinga sacensības starp trīs ātrākajiem rallija skatītājiem un trīs rallija pilotiem, kas notiks pēc Teng Tools Rallijs Madona ceturtdienā, 10. jūnijā, pulksten 19:00.

Labākie un ātrākie trīs rallija skatītāji, kuriem būs iespēja sacensties pret rallija pilotiem, tiks noskaidroti priekšsacīkstēs, kurās piedalīsies seši rallija skatītāji, kuri pirms tam kvalifikācijas braucienos būs uzrādījuši ātrākos apļa laikus Ātruma Cilts kartinga hallē.

Kvalifikācijas braucienos savu autosportista talantu var pārbaudīt ikviens rallija skatītājs, kurš Teng Tools Rallijs Madona ir iegādājies rallija skatītāja karti un nav nedz bijušais, nedz esošais jebkuras autosporta disciplīnas dalībnieks. Uz kvalifikācijas braucieniem katrs sacensties kārais skatītājs var ierasties no pirmdienas līdz trešdienai nākamajā nedēļā pēc rallija, Ātruma Cilts kartinga halles darba laikā (no 14:00 – 22:00), ņemot līdzi Teng Tools Rallijs Madona skatītāja karti, kas ne vien kalpos kā atļauja piedalīties kvalifikācijas braucienā, bet arī dos atlaidi maksai par kvalifikācijas braucienu ar kartingu.

Visu skatītāju labākie apļu laiki tiks apkopoti tabulā, kura nevien būs redzama Ātruma Cilts kartinga hallē, bet arī katru vakaru tiks publicēta Teng Tools Rallijs Madona mājas lapā www.rallymadona.lv un www.autorally.lv. Bez tam ar visiem labāko kvalifikācijas apļu laiku uzrādītājiem šo sacensību organizatori sazināsies personīgi.

Skatītāju priekšsacīkste un sacensību brauciens starp ātrākajiem rallija skatītājiem un rallija pilotiem notiks nākamajā ceturtdienā pēc Teng Tools Rallijs Madona, 10. jūnijā pulksten 19:00, kad Ātruma Cilts kartinga hallē notiks Teng Tools Rallijs Madona afterparty uz kuru tiek aicināti visi interesenti.

Izvērtējot pirmās rallija skatītāju un rallija pilotu kartinga sacensības, Latvijas rallija čempionāta organizatori gatavojas lemt par LRČ Fanu kausa izveidi, kas tiks izcīnīts pēc katra Latvijas rallija čempionāta posma un ātrākajam rallija skatītājam tiks pasniegts ikgadējā rallija ballē, kurā tiek sumināti visi rallija čempionāta uzvarētāji.

Teng Tools Rallijs Madona 2010 notiks, pateicoties Teng Tools instrumentiem, apdrošināšanas portālam OCTAS.lv, enerģijas dzērienam Red Bull, A/S Energofirma Jauda, AS Imperia, nekustamā īpašuma apsaimniekošanas kompānijai Elijasprojekts.lv, ātrumu nodrošinošajai Ātruma Ciltij, Madonas novada pašvaldībai, Go4Speed.lv, dizaina kompānijai Concept Design, kā arī informatīvajiem atbalstītājiem LNT, draugiem.lv, TVNET, RallyLV, 4rati, AutoEuro, Motors&Sports un jauniauto.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV