Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

ASK-AB.LV izlīdzina rezultātu Latvijas čempionāta finālsērijā

handball.lv, 29.04.2007. 09:00

ASK-AB.LV handbolisti sestdien Latvijas čempionāta fināla otrajā spēlē pārliecinoši ar 39:26 (21:13) uzvarēja Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" un izlīdzināja rezultātu visā sērijā 1-1. 2007.gada Latvijas čempioni kļūs zināmi rīt, 29.aprīlī, kad abas komandas aizvadīs trešo un izšķirošo spēli. Spēles sākums pulksten 18.
ASK-AB.LV izlīdzina rezultātu Latvijas čempionāta finālsērijā

Jau ar spēles pirmajām minūtēm "armijnieki" diktēja notikumus laukumā. Ar ātru darbību uzbrukumā un agresīvu aizsardzību ASK-AB.LV jau līdz 7.minūtei panāca 7:1, vēl pēc dažām minūtēm rezultāts bija 13:5, bet vēl pēc brīža - 16:6. Tikai 1.puslaika izskaņā dobelniekiem izdevās nedaudz pietuvoties, taču 2.puslaika sākumā ASK-AB.LV uzreiz atguva desmit vārtu pārsvaru. Līdz pat mača beigām situācija laukumā nemainījās un ASK-AB.LV guva pārliecinošu uzvaru.

2.puslaika 11.minūtē laukumā uzplaiksnīja emocijas starp abu komandu spēlētājiem. "Armijnieku" Jāni Glušaku uzbrukumā agresīvi apstādināja Ivars Kirvelaitis. Glušaks nesavaldījās un iesita Kirvelaitim, kurš centās atbildēt. Mača tiesneši Ivars Čerņavskis un Edmunds Bogdanovs Glušakam iedeva diskvalificējušo noraidījumu, bet Kirvelaitis saņēma sarkano kartiņu.

Latvijas Handbola federācija (LHF) pēc spēles nolēma diskvalifcēt arī Glušaku līdz Latvijas čempionāta noslēgumam, līdz ar to viņš nedrīkstēs rīt piedalīties izšķirošajā spēlē.

ASK-AB.LV labā 11/7 vārtus guva Jānis Pavlovičs, pa 5 vārtiem - Arnolds Straume un Raimonds Trifanovs, pa 4 vārtiem - Māris Veršakovs, Edgars Vadzītis un Agris Kušners, 3 vārtus - Ģirts Lilienfelds, 2 vārtus - Aivis Jurdžs, 1 vārtus - Ēriks Blūms.

"Tenax/Dzirnavnieks" labā 6 vārtus guva Sandris Veršakovs, 5 vārtus - Aleksandrs Krastiņš, 5/3 vārtus - Jānis Grišanovs, 3 vārtus - Ivars Kirvelaitis, pa 2 vārtiem - Sandris Kalniņš un Agris Trifonovs, pa 1 vārtiem - Sandis Lepers, Aigars Bisenieks un Raitis Ence.

Sērijā līdz divām uzvarām rezultāts tagad ir 1-1.

Latvijas čempionāta zelta godalgu liktenis izšķirsies 29.aprīlī, kad notiks trešā un izšķirošā spēle.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV