Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

HGK komanda no Krievijas atgriežas ar uzvaru

Eline HGK, 02.06.2010. 14:40

HGK komanda ar pilotu Kristapu Blušu atgriezusies no aizvadītajās brīvdienās 29. maijā notikušā Russian Drift Series- RDS 2 . posma Krievijā, Sanktpēterburgā. Sacensībās piedalījās 37 sportisti. Visi atnākušie līdzjutēji un skatītāji kļuva par lieciniekiem ļoti skaistam driftam un interesantai cīņai.
HGK komanda no Krievijas atgriežas ar uzvaru

Pēc ziemas sezonas uz šo posmu vēl vairāk Krievijas spēcīgo drifteru bija sagatavojuši savas automašīnas jaunajai sezonai.

Uz sacensībām bija sapulcējušies visi labākie drifteri no Maskavas un no Sanktpēterburgas ar automašīnām Mazda RX-7 fd3s, Nissan Silvia S15, BMW E30, Nissan Silvia S13, Nissan 200sx S14,5 ,Toyota Altezza ,Nissan Skyline R33, Nissan Skyline, Nissan 180sx, Nissan 200sx S13, BMW E30, Toyota Chaser, BMW M3 E46, Toyota Mark II, ,Ваз 2105, Nissan 200SX S14, Nissan Silvia S14, Nissan Silvia S15, Nissan 200sx S14, Nissan 200sx, Nissan Skyline R32, BMW M3 E36, Nissan 300ZX, BMW E30, BMW E30, Subaru WRX, Spb Иж Ода u.c.

Cīņas bija spraigas, trase ne viena no garākajām, bet pietiekoši sarežģīta. Kvalifikācijā nepaveicās ar laika apstākļiem - lija lietus, bet Kristaps kvalificējās, labāko 16 vidū ieņemot 5. vietu. Tad sekoja tandēmu cīņas, kuras izvērsās aizraujošas un intriģējošas. Jau otrajā raundā, kur palika tikai 8 labākie pirmajā cīņā tikās Шиков Никита un Kristaps Blušs, kuri tika uzskatīti par šī posma līderiem, šajā tandēmu braucienā tiesneši trīs reizes lika veikt pārbraucienus, bet tomēr šajā duelī uzvarēja Kristaps. Sīvas konkurences un godīgas cīņas rezultātā arī pārējos tandēmu braucienos Kristaps tomēr sevi pierādīja un kļuva par RDS 2. posma uzvarētāju, aiz sevis atstājot ne mazum spēcīgus Maskavas drifterus. Kopumā Kristaps Pēterburgā iemantoja skatītāju simpātijas un spēcīgākās ovācijas, jo ar savu agresīvo un ekstrēmo drifta stilu pozitīvi izcēlās uz vietējo dalībnieku fona.

4. vieta -м. хондкaрян (москвa)
3. vieta - г.стeпaнян (москвa)
2. vieta - e.сaтюков (москвa)
1. vieta – Kristaps Blušs ( Latvija)

Mājās tika pārvests kauss, bet galvenais ir emocijas, iespaidi, jaunas svarīgas pazīšanās nākotnei un sajūtas par piedalīšanos un par tur valdošo sirsnīgo atmosfēru.

HGK komanda lūdz turēt par sevi īkšķus jau 12. jūnijā, kad atkal dosimies pacīnīties, šoreiz uz Maskavu, kur pašā Krievijas sirdī pārstāvēsim savu valsti trešajā Krievijas drifta posmā (RDS 3.posms).

Vairāk informācijas:
www.hgksport.com
http://vdrifte.ru/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV