Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Ruslans Sadikovs veiksmīgi startē Ukrainas Profesionālajā karatē Līgā

Maksims Ivančikovs, 07.06.2010. 14:09

2. jūnijā Ļvovas cirkā notika kārtējais Ukrainas Profesionālās Karatē līgas čempionāts, kur šoreiz piedalījās seši titulēti sportisti no sešām valstīm: Dijēgo Vanderšrih (Beļģija), Dmitrijs Gračovs (Baltkrievija), Dmitrijs Negaturovs (Ukraina), Matiušs Šmilevski (Polija), Ruslans Sadikovs (Latvija) un absolūtais Pasaules čempions, kas aizstāvēja savu PLK čempiona titulu, - Rafaels Agajevs.
Ruslans Sadikovs veiksmīgi startē Ukrainas Profesionālajā karatē Līgā

Sportisti katrs aizvadīja divas cīņas un tikai divi labakie iekļuva finālā. Rafaels cīnijās ar Dmitriju Gračovu un Matiusu Šmiļevski, un loti spilgtās cīās uzvarēja abus sportistus, iekļūsstot finālā!

Ruslans Sadikovs pirmajā cīņā tikās ar Dmitriju Negaturvu un ar pārliecinošu rezultātu 10-1 pieveica viņu, cīņa ar titulēto beļģi (Eiropas un pasaules čempionu) Diego Vanderšrihu nebija viegla, bet Ruslanam izdevās uzvarēt ar 1-0. Finālā Ruslans tikās ar pašu Agajevu, bet piekapās viņam 1-5.

Apsveicam Ruslanu ar lielisku startu!

Visu info par PLK, foto un video reportāžas var apskatīties http://www.plk.org.ua/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV