Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

NBA finālspēles Lattelecom televīzijā

Līga Bite, 08.06.2010. 11:59

No 9. līdz pat 17.jūnijam tikai Lattelecom Interaktīvajā televīzijā tiešraidē varēs redzēt Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālspēles. Uz izšķirošo spēļu laiku šim TV kanālam pārraižu arhīva iespējas tiek nodrošinātas 30 dienu garumā. Tas nozīmē, ka NBA finālspēles varēs arī attīt atpakaļ un atkārtoti noskatīties interesantākos spēles momentus.

NBA finālspēles notiks 9. un 11.jūnijā plkst. 3:50 Lattelecom Interaktīvās TV kanālā Nr.411. Izšķirošās spēles sērijā līdz četrām uzvarām turpināsies arī 14., 16., un 17.jūnijā.

Savukārt visiem tiem TV skatītājiem, kurus interesē ne tikai sports, apollo.lv ziņas turpmāk ir lasāmas arī Lattelecom Interaktīvajā TV. Nospiežot uz TV pults Menu Apollo ziņas, bezmaksas var izlasīt visu jaunāko Latvijā un pasaulē. Noskaties video pamācību šeit!

Interaktīvā TV ir jaunākās paaudzes televīzija un vienīgā televīzija Latvijā, kas nodrošina interaktivitāti - iespēju klientam izvēlēties - ko un kad skatīties. Lattelecom Interaktīvā TV saviem 63 000 klientiem piedāvā tādas Latvijā vēl nebijušas iespējas kā virtuālo video nomu, pārraižu arhīvu, raidījumu un filmu ieraksta funkciju un daudzas citas līdz šim nepieejamas iespējas, t.sk izbaudīt TV skatīšanos augstākā - HD (augstas izšķirtspējas) kvalitātē. Interaktīvās TV signāls tiek raidīts izmantojot platjoslas interneta pieslēgumu, kas nodrošina gan interneta, gan televīzijas pieslēgumu pa vienu vadu (tālruņa līniju). Klientam tas nozīmē, ka mājās nav jāvelk papildu kabeļi vai pie mājas jāstiprina satelīta šķīvis.

Lattelecom ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā. Uzņēmums piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. Lattelecom nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. Lattelecom grupu veido pieci uzņēmumi: Lattelecom, Lattelecom Technology un tā meitas uzņēmums Baltijas Datoru Akadēmija, Lattelecom BPO un Citrus Solutions.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV