Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Saeimā sveic basketbolistus ar labākajām sekmēm skolas solā

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 09.06.2010. 17:32

Trešdien, 9.jūnijā, Latvijas Republikas Saeimas namā, priekšsēdētājs Gundars Daudze sveica labākos Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (Swedbank LJBL) dalībniekus mācībās un basketbola laukumā.

Lai sekmētu jauno basketbolistu kā vispusīgas personības veidošanos, motivējot būt labākajiem gan mācībās, gan sportā, kā arī izvirzot dzīvē mērķi kļūt par profesionāli sevis izvēlētājā darbības jomā, Swedbank LJBL apbalvoja ne tikai labākos jaunos basketbolistus sportā, bet arī mācībās. Kā atzina paši bērni, šāda atzinība motivē viņus labāk mācīties. Īpaši vēlamies uzteikt Ievu Kravali no Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas, kuras vidējā atzīme, mācību gadu beidzot, ir 9,7, un kura aktīvi spēlē basketbolu BJSS Rīdzene.

Pirms apbalvošanas Daudze iepazīstināja jaunos basketbolistus ar Saeimas ēku, kā arī ļāva tiem iejusties deputātu ādā, ieņemot vietas viņu darba krēslos.

Bez labāko jauno basketbolistu skolas solā apbalvošanas, Saeimā tika sveikti arī 2009./2010. gada sezona labākie treneri – Mudīte Zandere (BK Kolibri), Daiga Jansone (BS Rīga/Juglas nodaļa), Ziedonis Jansons (BS Rīga), Ainārs Čukste (BS Rīga Centra nodaļa), Pēteris Lagzdiņš (Jelgavas pilsētas BJSS), kā arī pasniegtas Voldemāra Baumaņa piemiņas balvas labākajiem jaunatnes spēlētājiem – Artjomam Butjankovam un Sabīnei Niedolai. Pateicības rakstus no LBS prezideta O. Kehra saņēma LJBL atbalstītāji – Swedbank, Martiņa Beķereja, kas arī dāvināja īpašo pasākuma torti, Credo, Molten un TNT.

Pasākumā bez Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes piedalījās arī Saeimas prezidija biedre Solvita Āboltiņa, Saeimas sekretārs Dzintars Rasnačs, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītājs Jānis Strazdiņš, Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe, A/S Swedbank valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis, LBS prezidents Ojārs Kehris, LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps un Swedbank LJBL direktore Anitra Eiklone.

Swedbank A/S valdes priešēdētājs Māris Mančinskis: "Esam ļoti priecīgi par jauniešu sportiskajiem panākumiem, taču vēl svarīgāk, lai šie jaunieši ilgtermiņā izveidotos par personībām, kas savā dzīvē spēj sasniegtu visu, ko vien vēlas. Priecājos, ka zināšanu nozīmi ir novērtējuši tik daudz jauno basketbolistu – tas ļauj ticēt, ka nākotnē Latvijai būs daudz labu speciālistu ar sportisko rūdījumu."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV