Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Unibet bukmeikeri: Rezultatīvākais spēlētājs PK futbolā – Deivids Villa (Spānija)

Ilze Meirupska, 10.06.2010. 14:11

Kā liecina Unibet, viena no lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu portāliem Eiropā, bukmeikeru prognozes, šogad Pasaules kausa futbolā laikā visvairāk vārtus iesitīs un rezultatīvākā spēlētāja titulu visticamāk saņems Spānijas izlases pārstāvis Deivids Villa (David Villa) (11% iespējamība), aiz sevis atstājot Argentīnas izlases spēlētāju Lionels Mesī (Lionel Messi) (9.09% iespējamība) un Anglijas komandas pārstāvi Veins Rūnijs (Wayne Rooney) (8.33% iespējamība).

Tāpat Unibet bukmeikeri saskatījuši kādu interesantu sakarību starp Pasaules kausa futbolā uzvarētājvalstīm. Kopš 1962. gada vienu gadu uzvarētāja laurus plūc kāda no Eiropas izlasēm, savukārt pēc četriem gadiem, nākamajā Pasaules kausa futbolā izcīņā – kāda no Dienvidamerikas valstu komandām. Šāda "mainīšanās" ar uzvarētāja titulu notiek jau vairāk nekā 40 gadu garumā. Piemēram, 1962. gadā Pasaules kauss futbolā aizceļoja uz Dienvidameriku, 1966. gadā uz Eiropu, savukārt 1970. gadā atkal uz Dienvidameriku utt.

Tā kā pagājušajā Pasaules kausā futbolā, kas notika 2006. gadā, uzvaras kauss palika Eiropā, tad šoreiz, ievērojot šo likumsakarību, uzvarētājiem vajadzētu būt kādai no Dienvidamerikas valstu izlasēm. Taču Unibet bukmeikeri gan prognozē, ka visticamāk šogad šī sakarība varētu netikt īstenota, jo, kā liecina Unibet prognozes, vislielākās izredzes šogad uzvarēt un izcīnīt Pasaules kausu futbolā ir Spānijai (17,5 % iespējamība). Tāpat diezgan augstu tiek vērtētas Brazīlijas (15% iespējamība), Anglijas (11.5% iespējamība), vai Argentīnas komandas izredzes uzvarēt (11% iespējamība). Savukārt visniecīgākās izredzes savās rokās turēt uzvaras kausu ir futbola komandām no Jaunzēlandes un Ziemeļkorejas (vien 0.05% iespējamība).

Turklāt, gatavojoties nozīmīgākajam šī gada notikumam futbolā – Pasaules Kausa izspēlei – Unibet izveidojis unikālu spēli internetā. Tā aicina ikvienu sporta fanu un ekspertu bezmaksas prognozēt šī gada Pasaules Kausa futbolā rezultātus un veiksmīgas likmes gadījumā saņemt neaizmirstamas balvas – ceļojumu uz Buenosairesu, Riodeženeiro, Barselonu, Milānu vai Londonu, kā arī vairākus simtus citu pārsteigumu, kuru kopējā vērtība ir 100 000 eiro.

Spēles adrese internetā: http://worldcuppredictor.unibet.com/. Unibet prognožu spēli var spēlēt, kā arī izteikt savu vērtējumu, pārspēt Unibet bukmeikerus prognožu precizitātē un izmēģināt savu veiksmi spēles rezultātu paredzēšanā var vēl tikai līdz rītdienas, 11. jūnija, plkst. 12:00, kad tiks atklāts Pasaules kauss futbolā 2010.

Par Unibet:
Unibet dibināts 1997. gadā, un šobrīd ir viens no Eiropas lielākajiem sporta totalizatoru un online spēļu uzņēmumiem ar vairāk nekā 400 darbiniekiem no vairāk nekā 30 valstīm. Unibet pakalpojumus Interneta vietnē www.unibet.com vairāk nekā 20 valodās izmanto 4 miljoni cilvēku no 150 pasaules valstīm. Turklāt trīs reizes pēdējo četru gadu laikā Unibet ieguvis "Gada labāko Sporta likmju operatora" titulu prestižajā eGaming balvu pasniegšanas ceremonijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV