Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Nordea kļūst par FIFA Pasaules kausa finālturnīra futbolā TV translāciju ģenerālsponsoru

Mārtiņš Hartmanis, 10.06.2010. 17:36

Nordea banka, Latvijas Futbola federācijas un Nacionālās izlases ģenerālsponsors, ir kļuvusi par FIFA Pasaules kausa finālturnīra futbolā televīzijas translāciju ģenerālsponsoru. Pasaules čempionāts futbolā šogad norisināsies no 11. jūnija līdz 11. jūlijam Dienvidāfrikas Republikā un tiešraižu translāciju nodrošinās LTV7.

Valdis Siksnis, Nordea bankas Latvijas filiāles vadītājs: „Kā Latvijas Futbola federācijas ģenerālsponsors Nordea ir kopā ar futbolu jau no 2004. gada. Lai arī mūsu Latvijas izlases futbolistu komandai šoreiz neizdevās kvalificēties, pasaules čempionāts ir futbola dzīves galvenais notikums un svētki visiem sporta līdzjutējiem. Spēlēm seko līdzi gan klātienē, gan arī miljoniem skatītāju visā pasaulē pie TV ekrāniem. Esam priecīgi, ka arī Latvijas futbola fani mēneša garumā varēs dzīvot sportiska azarta noskaņās un just līdzi savām favorītkomandām LTV7 tiešraidēs."

Turklāt šajā laikā vienā no populārākajiem Latvijas sporta portāliem www.sportacentrs.com norisināsies Nordea prognožu spēle, kur gan eksperti, gan jebkurš Latvijas sporta fans varēs izteikt savu prognozi par čempionāta uzvarētājiem un saņemt vērtīgas balvas no Nordea un Latvijas Futbola federācijas.

Atgādinām, ka 11. jūnijā Dienvidāfrikā tiks atklāts FIFA Pasaules kauss futbolā 2010. Turnīra atklāšanas spēlē Johannesburgas stadionā čempionāta rīkotāji - DĀR futbolisti - tiksies ar Meksiku. Šis sporta notikums pulcē 32 pasaules stiprākās futbola izlases. Latvijā turnīra translācijas vēro 700 tūkstoši iedzīvotāju. Ar Nordea bankas atbalstu FIFA Pasaules kausa finālturnīra futbolā spēļu tiešraižu translācijas nodrošinās LTV7.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV