Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Virslīgas jaunpienācēji Rīgas "Olimps" spēlē kā čempioni

Gatis Kreceris, 30.04.2007. 00:30 | komentāri (1)

Par kārtējo sensāciju LMT Virslīgā parūpējās „Olimps” futbolisti, kuri savās mājās nospēlēja neizšķirti ar Latvijas čempioniem FK „Ventspils” vienību. Līdz ar šo neizšķirtu, LMT Virslīgas jaunpienācēji nopelnīja savu pirmo punktu šosezon.
Virslīgas jaunpienācēji Rīgas "Olimps" spēlē kā čempioni

Galerijas:

Jau spēles pirmajās minūtēs iniciatīva piederēja ventspilniekiem, kuriem radās vairākas labas izdevības atklāt mača rezultātu. Divreiz vārtu stabu norībināja Rimkus un Mentešašvili. Tuvojoties puslaika izskaņai viesu pārsvars pieauga vēl vairāk un likumsakarīgi, ka tika gūti vārti. Spēles 42. minūtē pēc stūra sitiena vārtus ar galvu guva pērnās sezonas labākais aizsargs LMT virslīgā Ndeki. Līdzīgā stilā pēc stūra sitieniem Ndeki ir guvis ne vienus vien vārtus. Atlikušajā laikā nekas vairs nemainījās un pirms otrā puslaika ar 1:0 vadībā atradās kurzemnieki.

Otro puslaiku „Olimps” iesāka krietni veiksmīgāk, nekā pirmo, sastāvā tika izdarītas 2 maiņas. Spēles 73. minūtē uz maiņu iznākušais Ziļs panāca izlīdzinājumu 1:1. Pie šī vārtu zaudējuma viennozīmīgi vainu bija jāuzņemas kurzemnieku vārtsargam Davidovam, kurš neveikli apstrādāja bumbu, kā rezultātā mājinieki panāca neizšķirtu. Šāds mača iznākums neapmierināja pašreizējos Latvijas čempionus un turpinājumā kurzemnieki mēģināja vismaz vienus vārtus atgūt, taču „Olimps” parūpējās nu jau par kārtējo sensāciju LMT Virslīgā. Spēle noslēdzās ar 1:1, tādējādi „Olimps” nopelnīja savu pirmo punktu sezonā.

„Olimps” – FK „Ventspils” 1:1 Ndeki (42), Ziļs (73).

Ventspils futbolisti ar izcīnītajiem 7 punktiem 5 spēlēs atrodas turnīra tabulas 4. vietā, savukārt Olimps ar 1 punktu priekšpēdējā (septītā).

Pārējo piektās kārtas spēļu rezultāti:

"Dinaburg" – „Daugava” 2:1

FK „Jūrmala” - FK „Rīga” 0:0
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV