Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Noslēdzies 3. atklātais amatieru turnīrs pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2010"

Reklāmas aģentūra "Leone", 15.06.2010. 17:19

Pagājušajā svētdienā, 13.jūnijā, neraugoties uz drūmajiem un gluži nevasarīgajiem laika apstākļiem, Kauguros ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu notika 3. atklātais amatieru turnīrs pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2010".
Noslēdzies 3. atklātais amatieru turnīrs pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2010"

Turnīram savus pieteikumus atsūtīja 45 komandas, taču sliktie laika apstākļi izbiedēja daļu volejbolistu un rezultātā zem nomākušajām debesīm sacensties devās 30 komandas, tajā skaitā: 15 vīriešu, 4 sieviešu, 7 mix un 4 senioru komandas. Katrā komandā piedalījās divi spēlētāji, izņemot seniorus – viņiem par uzvaru bija ļauts cīnīties trijatā.

Jāpiebilst, ka iepriekšējā gadā pludmales volejbola turnīru grafiks bija ļoti saspringts, tādēļ tika pieņemts lēmums "Kauguri Beach" visas spēles aizvadīt vienā dienā trīs laukumos. Rīta pusē mēroties spēkiem sāka dāmas, jauktās komandas un seniori (šī klase turnīrā tika iekļauta pirmoreiz), pēc pusdienlaika laukumos devās vīriešu komandas.

Tomēr pat aukstais un mākoņainais laiks ļāva baudīt labu un emocionālu volejbola spēli un asu cīņu par godalgotajām vietām. Un par prieku uzvarētājiem, turnīra apbalvošanas ceremoniju apspīdēja beidzot parādījušās vakara saules spožie stari.

"Pirmo reizi šis turnīrs tika organizēts 2008.gadā pēc Jūrmalas pilsētas domes lūguma. Toreiz, ierodoties Kauguru pludmalē, mēs ieraudzījām tur pilnīgu pamestību: divus sašķiebušos stabus, ūdens noblietētas smiltis, kas vairāk atgādināja betona pamatu, un pāris nejauši ieklīdušus atpūtniekus. Un lūk, tikai pēc diviem gadiem pludmalē ir parādījusies vasaras kafejnīca, futbola laukums, strītbols, batuts un trīs kārtīgi pludmales volejbola laukumi – un pie katra ir savs apmeklētāju pulciņš. Mēs esam priecīgi, ka palīdzējām Jūrmalā ierīkot un atpūtniekiem atrast vēl vienu labu vietu aktīvai atpūtai," stāstīja Aleksandrs Sautins, viens no "Kauguri Beach" organizatoriem.

3. atklātajā amatieru turnīrā pludmales volejbolā "Kauguri Beach 2010" godalgotās vietas ieņēma komandas:

Vīriešu komandas:
1. Brooklyn Blobs
2. Bio2You
3. Filkuls

Sieviešu komandas:
1. Two Oceans
2. Skābenes
3. Мърная

Mix komandas (vīrietis + sieviete)
1. MIFF
2. Prinči
3. Glode/Endelis

Seniori (spēlētāji, vecāki par 40 gadiem)
1. Bruģis
2. Jūrmala
3. Vecas Rozes

Visi rezultāti (.xls)

Pateicoties draudzīgajiem turnīra atbalstītājiem – pludmales apģērbu un aksesuāru veikalu tīklam "Tropicana", zīmoliem "Two Oceans", "Sir Edward's", "Medoff", "Мърная", minerālūdenim "Fonte Tavina", profesionālo volejbola bumbu ražotājam "Mikasa", sportistu uztura izplatītājam "Veselības Pasaule", iepakojuma ražotājam "BaltWarrant", bioloģiski tīru smiltsērkšķu produktu ražotājam "Bio2You", kā arī Celtniecības Plēvju Centram, katras klases uzvarētāju trijnieka komandu dalībnieki saņēma vērtīgas balvas.

Jāpiemin, ka nākamais Jūrmalas pludmales volejbola turnīrs amatieriem notiks Dzintaros 31.jūlijā–1.augustā (posms iesācējiem un vidēja līmeņa spēlētājiem) un 14.–15.augustā (posms pieredzējušiem spēlētājiem). Tas būs ikgadējais turnīrs "Dzintari Open 2010", kurš notiek jau sesto gadu. Pagājušajā gadā turnīrā piedalījās rekordliels spēlētāju skaits – 192 dalībnieki. Turnīra pirmais posms notiks vienlaikus ar Starptautisko populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu "Jaunais Vilnis", un šogad turnīrā plāno piedalīties arī spēlētāji-amatieri no citām valstīm.
Pieteikumi uz "Dzintari Open 2010" jau tiek pieņemti, sīkāku informāciju par turnīru var atrast Latvijas Pludmales volejbola līgas oficiālajā mājaslapā www.beachvolley.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV