Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Latvijas rallijs atgriežas Motors TV

Viesturs Saukāns, 17.06.2010. 10:05

Latvijas autorallija čempionāta posmu, kā arī Baltijas čempionāta sacensību apskats atgriezies starptautiskā kabeļtelevīzijas kanāla Motors TV ēterā. Šā gada laikā paredzēti trīs programmu cikli, bet pirmie raidījumi sasnieguši skatītājus jau šajā nedēļā. Programmu Francijas televīzijas kanālam gatavo Latvijas kompānija „Studio 3B", sadarbībā ar LAF Rallija komisiju. Līdz ar šo projektu Latvijas rallija čempionāts potenciāli sasniedz 15 miljonu skatītāju lielu auditoriju.

Pirmajā raidījumu ciklā, kura demonstrēšana sākta trešdien vakarā, tiek apskatīti Latvijas rallija čempionāta pirmie trīs posmi – „Winter Rally" Lietuvā, „Sarma" Gulbenē un „BTA Rally Talsi" Talsu pusē. Otrajā ciklā, kas būs skatāms augustā, būs redzams Latvijas čempionāta posmu – Madonas un Latgales ralliju – apskati, kā arī Baltijas čempionāta trešā posma sacīkste Lietuvā „300 Lakes Rally". Trešajā ciklā, ko Motors TV demonstrēs novembrī, tiks apskatīti Latvijas čempionāta pēdējie posmi – rallijs „Kurzeme" un rallijs „Latvija", kā arī Baltijas rallija sezonu noslēdzošais rallijs Sāremā, Igaunijā.

Motors TV kabeļtelevīzijas kanāla vērošanas iespējas Latvijas teritorijā un Latvijas autorallija čempionāta apskatu Motors TV versijas raidlaikus meklējiet Motors TV mājas lapā www.motorstv.com. Jāpiebilst, šī nav pirmā Latvijas rallija speciālistu sadarbība ar Francijas telekanālu – jau 2008. gada Latvijas rallija čempionāts bija vērojams daudziem Eiropas autosporta līdzjutējiem. Arī toreiz pārraides producents bija Latvijas kompānija „Studio 3B".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV