Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iespējams satikties ar Latvijas izlases spēlētājiem Fanu teltī

LFF Preses daļa, 29.06.2010. 14:03

Latvijas Futbola federācija (LFF) un A/S "Aldaris" ielūdz futbola līdzjutējus piektdien, 2.jūlijā uz Fanu telti pie Kongresu nama, lai satiktos ar Latvijas Nacionālās izlases futbolistiem Aleksandru Cauņu un Kristapu Blanku pirms 2010.gada FIFA Pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēles starp Nīderlandi un Brazīliju, kuru futbola līdzjutēji varēs noskatīties uz lielajiem ekrāniem tiešraidē.
Iespējams satikties ar Latvijas izlases spēlētājiem Fanu teltī

Līdzjutējiem jau no plkst 16:00 būs iespēja satikties ar Latvijas futbola izlases futbolistiem, aprunāties un saņemt autogrāfus, spēlēt galda futbolu, kā arī ar mājas videospēļu konsoles NINTENDO Wii palīdzību uzspēlēt futbolu uz lielajiem ekrāniem. Futbola faniem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas no a/s „Aldaris" pārstāvētā alus zīmola „Carlsberg", kas futbola līdzjutēju vidū ir viens no atpazīstamākajiem zīmoliem visā pasaulē. Savukārt plkst 17:00 Fanu teltī tiešraidē tiks translēta Pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēle starp Nīderlandi un Brazīliju.

Paredzams, ka Latvijas izlases futbolistus Fanu teltī būs iespējams satikt arī 11.jūlijā Pasaules kausa izcīņas finālspēles laikā.

Futbola fanu telts pie Kongresu nama darbojas no 11.jūnija līdz 11.jūlijam, proti, veselu mēnesi Pasaules čempionāta laikā tajā futbola fani var vērot visas 64 spēles. A/s „Aldaris" un Latvijas Futbola federācija 10.jūnijā preses konferencē šajā teltī parakstīja sadarbības līgumu uz turpmākajiem diviem gadiem.

A/S "Aldaris" ir „Carlsberg Grupas" uzņēmums. „Carlsberg" ir ilggadējs futbola atbalstītājs visā pasaulē, tostarp 2012.gada Eiropas Futbola čempionāta atbalstītājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV