Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Nedēļas nogalē Rēzeknē notiks Latvijas čempionāts motokrosā

Agnis Skrebs, 01.07.2010. 12:53

Latvijas čempionāts motokrosā ir uzņēmis pilnus apgriezienus, un šo sestdien un svētdien viesosies vienā no skaistākajām pilsētām Latgalē, Rēzeknē - ne gluži pašā pilsētā, bet 20 km no tās.

Trase ir izveidota, pateicoties motokrosa entuziasta Andra Ļubka atbalstam, un tā atrodas Mežvidu ciema pašā centrā. Sacensību programma šajā posmā ir gaidāma ļoti interesanta, un uz šīm sacensībām plāno ierasties daudzi vadošie Baltijas sportisti -Toms Macuks, Niks Afelbaums, Brāļi Sīļi un vēl citus, kuri centīsies sacensties ar vietējiem CAMK Latgale matadoriem, kuri ir šā brīža līderi Latvijas čempionātā komandu vērtējumā.

Visiem, kuri apmeklēs Latvijas čempionātu, būs arī lieliska iespēja lustīgi atpūsties no sestdienas uz svētdienu Mežvidu Kultūras namā.

Organizators saka lielu paldies visiem saviem atbalstītājiem: z.s. "Lūsēni", SIA "ANLAVASA", SIA "Alba Ltd", Kārsavas novada dome.

Sacensību galvenais organizators Andris Ļubka komentē: "Visi, kuri apmeklēs Latvijas čempionātu Latgalē, būs patīkami iepriecināti, jo redzēs aizraujošas cīņas divu dienu garumā, kā arī būs lustīga ballīte un interesanti atjautības konkursi skatītājiem."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV