Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Sanita Pelēķe, 02.07.2010. 16:11

Tiem, kuri nevēlas sēdēt mājās, ir lieliska iespēja to nedarīt! Ja jūs nezināt, uz kurieni doties, piedāvājam jums iespēju ieskatīties špikerī. Šajā nedēļas nogalē notiks trīs motora sporta pasākumi, kuri gaida ciemos tieši Tevi.
Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Sestdiena, 3.jūlijs. Skrundā, Gruntskalnu trasē, ar būvfirmas RRP atbalstu notiks LAF Folkreisa Vasaras kausa trešais posms un Folkreisa Kurzemes kausa otrais posms. Folkreisa gada jubilejas sacīkstē par vienīgo uzvaru cīnīsies 20 dalībnieki. Vispirms sportistiem būs jāaizvada kvalifikācijas sērijas, bet pēc tam pilns starta laukums B un A finālos. 20 pieteiktie dalībnieki ir jauns vienas sacīkstes rekords: visiem ierodoties, tiks gāzts pērnā rudens rekords, kad Ropažos uz starta stājās 18 dalībnieki. Pasākuma sākums 11:00. Ieeja par ziedojumiem.

Sestdiena, 3.jūlijs. Jēkabpils autoostas laukumā 11:00 notiks pasākuma "Gada autovaditājs" pirmais posms. Vidusskolas vecuma jauniešiem iespēja oficiāli sēsties pie automašīnas stūres, lai zinoša instruktora uzraudzībā izpildītu praktiskus drošības uzdevumus, sniega ne vien emocionālu gandarījumu, bet arī pieredzi, kas ir neatsverams ieguldījums pareizu braukšanas iemaņu sekmēšanā. Pasākuma organizatori būs padomājuši arī par skatītājiem. Būs lieliska iespēja izmēģināt „dzērāja brilles". Ieeja bezmaksas.

Svētdiena, 4.jūlijs. Brenguļu autotrasē pie Valmieras tiks aizvadīts Latvijas autokrosa čempionāta trešais posms 1600, 2000 Super un Open klasēm, kā arī seriāla ceturtā sacīkste CK 125 kroskartiem un bērnu Beta bagiju klasē. Galvenā intriga – kā sportisti pielāgosies cīņām trasē, kurā mainīts braukšanas virziens. Sacensību atklāšana 11:30. Ieejas maksa 3Ls. Skolēniem, pensionāriem un invalīdiem, uzrādot apliecības, ieeja brīva.

Tiem, kuri brīvdienas vēlas pavadīt Rīgā, ir lieliska iespēja uztaisīt SAVAS sacensības Ātruma Cilts kartinga hallē. Tālu nav jābrauc – Biķernieku kompleksās sporta bāzes 7. vārti. S.Eizenšteina iela 2, Mežciems. Pieteikties vai uzzināt sīkāku informāciju jūs varat, zvanot 28696161.

Foto: Jānis Kalniņš (Studio Imagine)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV