Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Komandas „VV Moto Racing Team" galvenais mērķis ir TOP 3 „Battery Superkauss"

Agnis Skrebs, 09.07.2010. 10:24

Komanda „VV Moto Racing Team" no Ogres ir pārgājusi jaunā veidolā, jo komandas sastāvs ir kļuvis ievērojami lielāks, un tā ar labiem rezultātiem šogad piedalās „Battery Superkauss" sacensībās, kā arī LČ. Pateicoties labi nobalansētam komandas sastāvam, šīs sezonas galvenais mērķis ir cīnīties par TOP 3 komandu ieskaitē „Battery Superkauss" balvas izcīņas kopvērtējumā. Komandas līderi šogad ir tādi sportisti, kā leģionāri no Igaunijas Priit Ratsep, Kristian Ratsep, Andro Haliko un Kait Kampus, kā arī pašu kluba jaunie sportisti Uldis Spulle, Rihards Ginters un Ralfs Guļevskis un pieredzējušie sportisti Gints Vanags, Ivars Rubīns un Raivis Elksnis. Komandā ir arī sportisti, kuri piedalās sacensībās hobiju un amatieru klasēs, kā arī piedalās L.A.M.A rīkotajās sacensībās.
Komandas „VV Moto Racing Team" galvenais mērķis ir TOP 3 „Battery Superkauss"

Pēc pieciem aizvadītajiem posmiem šobrīd komanda atrodas 5. vietā un saglabā labas izredzes pacīnīties par TOP 3 šajā seriālā. Pirmajos divos posmos komandai tik labi neveicās, pat neskatoties uz to, ka Aizputes posmā startēja arī spēcīgie Igaunijas leģionāri, taču Dobeles posmā komandai izdevās sasniegt ilgi kāroto, un tā kāpa uz goda pjedestāla arī komandu vērtējumā, izcīnot trešo vietu.

No sportistiem vislabāk „Baterry Superkauss" balvas izcīņā šobrīd veicas Uldim Spulle, kurš MX7+ klasē šobrīd kopvērtējumā atrodas 2. vietā, bet komandas biedrs Rihards Gintars ir 3. vietā. MX13+ klasē augstās vietās atrodas Jurģis Žukas, kas ir trešais kopvērtējumā, bet aiz viņa seko Andris Hohlačovs. Savukārt MX Pro klasē visaugstāk atrodas Ivars Rubīns, kurš atrodas 10. vietā kopvērtējumā, un tāds pats rezultāts ir arī Gintam Vanagam Kvadri Pro klasē.

Labus rezultātus Latvijas čempionātā rāda arī jaunieši Uldis Spulle un Rihards Ginters, un abi ir 85 cm3 klases līderi. Uldis atrodas pirmajā vietā, bet uz papēžiem viņam min Rihards Ginters, abi jaunieši saglabā labas izredzes šogad kļūt par Latvijas čempioniem. Savukārt 85cm3B klasē trešajā pozīcijā šobrīd atrodas Ralfs Guļevskis, kurš arī saglabā lieliskas izredzes pacelties augstāk, jo no Riharda Bāreņa atpaliek tikai par diviem punktiem.

Jau nākamajā nedēļas nogalē visi komandas līdzjutēji varēs viņus vērot, startējam „Battery Superkauss" sacensībās, Kuldīgā, kur norisināsies šī seriāla ceturtais posms, un vīri atkal centīsies atkārtot iepriekšējā posma panākumus.

Uldis Spulle komentē: "Latvijas čempionātā ļoti vēlos censties uzvarēt, kaut gan pēdējā posmā man tik labi neveicās, savukārt „Battery Superkauss" sacensībās vēlos noturēt otro vietu. Ceru, ka veiksme būs mana sabiedrotā un man tas izdosies."

Rihards Ginters: "Galvenais mērķis, ko vēlētos sasniegt šogad, ir uzvarēt LČ 85 cm3 klasē, un tas ir iespējams, jo man izdevās veiksmīgs posms Mežvidos un tagad punktu atstarpe kopvērtējumā vairs nav tik liela. „Battery Superkauss" sacensībās man vēl gaidāmas sīvas cīņas priekšā, lai paceltos uz otro vietu, kā arī nosargāt 3. vietu, jo šobrīd ar Tomasu Šileiku ir vienāds punktu skaits. Centīšos nākamajās sacensībās parādīt pēc iespējas labāku sniegumu, tad ceru, ka izdosies sasniegt savus mērķus."

Priit Ratsep: "Man ir liels prieks, ka šī komanda man piedāvāja pārstāvēt viņus „Battery Superkauss" balvas izcīņas sacensībās. Man vienmēr patīk startēt Latvijā, jo šeit rīkotajās sacensībās ir augsts līmenis un spēcīgs dalībnieku sastāvs, kas dot man iespēju attīstīt manu meistarību. Centīšos komandai palīdzēt cik vien varēšu, rādot labu sniegumu trasē un izcīnot nepieciešamos punktus."

Kait Kampus: "Biju nedaudz pārsteigts par šo piedāvājumu, bet esmu arī ļoti priecīgs. „Battery Superkauss" sacensības ir ļoti interesantas un dramatiskas, šajās sacensībās sportisti brauc ļoti ātri, tāpēc vienmēr maksimāli jākoncentrējas, lai parādītu labu sniegumu. Liels prieks ir tad, kad izdodas uzrādīt labu rezultātu un atvest komandai nepieciešamos punktus kopvērtējumā. Šajā komandā ir lieliska gaisotne un paldies par iespēju."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV