Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bukmeikeri uzvaru Pasaules kausa finālā prognozē Spānijai

Raimonds Andžāns, 09.07.2010. 11:55

Interneta totalizatora portāla Betway.com bukmeikeru noteiktās likmes liecina, ka par favorītiem 2010. gada Pasaules Kausa futbola fināla spēlē ar koeficientu 2.10 jeb 45 % iespējamību uzvara tiek prognozēta Spānijas izlasei.

Pēc uzvaras ar rezultātu 1:0 pret Vācijas izlasi, Spānijas izlases galvenais treneris Vinsente del Boske komentēja: „Visi Spānijas izlases spēlētāji pierādījuši, ka ir pelnīti iekļuvuši Pasaules kausa finālā, taču to vai patiešām esam labākie, rādīs svētdienas spēlē pret Nīderlandi. Mēs zinām Nīderlandes futbola stilu un fināla cīņa būs grūta, kurā viens no galvenajiem uzdevumiem būs pēc iespējas ilgāk kontrolēt bumbu pretinieka laukuma pusē."

Arī Vācijas futbola izlases galvenā trenera Joahima Lēva favorīti Pasaules kausa finālā ir Spānijai: „Esmu pārliecināts, ka Spānija uzvarēs. Tā ir lieliska un meistarīga komanda – par to liecina ikviena izdarītā piespēle un viņus būs ļoti grūti pārspēt."

Betway.com piedāvā ikvienam futbola līdzjutējam sekot līdzi čempionāta norisei un prognozēt spēļu iznākumu, turklāt ir izveidotas arī vairākas īpašas, čempionātam veltītas likmes.

Uzziņai:

Viens no vadošajiem Latvijas interneta totalizatora, pokera un tiešsaistes spēļu portāls Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006.gada, Betway.com ir kazino licence Maltā, tā darbību pārrauga Maltas Azartspēļu komisija un e – komercijas un interneta spēļu regulators eCOGRA (e – Commerce and online gaming regulation and assurance).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV