Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rīt sporta kompleksā 333 notiks Baltijas kausa kartingā 3.posms

Viesturs Saukāns, 09.07.2010. 16:04

Sestdien, 10.jūlijā, Sporta kompleksā 333 Ropažu novadā pie Rīgas apvedceļa, notiks Latvijas čempionāta un Baltijas kausa kartingā 3.posms. Sacensībās piedalīsies apmēram 60 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Zviedrijas. Sportisti sacenstīsies septiņās ieskaites klasēs.
Rīt sporta kompleksā 333 notiks Baltijas kausa kartingā 3.posms

Aizraujošākās un skatāmākās cīņas kā allaž paredzamas ātrajā DD2 klasē, kur pieteikušies 15 dalībnieki. Desmit vai vairāk dalībnieku būs arī pārējos braucienos. Uz šo posmu ierindā būs visi labākie Latvijas sportisti: Micro klasē jāseko Valtera Zviedra un Mihaila Budovska sniegumam, ļoti spēcīgi mūsējie ir TAG klasē, Rotax Max Junior ierindā būs abi stiprākie mūsu sportisti Reinis Nitišs un Mārtiņš Steinerts. Klasē Rotax Max gan paredzama igauņu sportistu dominance ar Āvo Talvaru priekšgalā, tomēr arī mūsu Haralds Garkaklis un Renārs Ēķis var izrādīt nopietnu konkurenci. Rotax Max DD2 klasē ierindā būs visi labākie Baltijas sportisti, kas dominē arī Eiropas trasēs, tostarp mūsu Raivo Luhse, Konstantīns Calko un Oskars Saltums.

Sacensību dienaskārtība:
10.30 brīvie treniņi
12.00 kvalifikācijas braucieni
13.30 priekšfināla braucieni
15.30 finālbraucieni
Ieeja bez maksas

Šogad Latvijas kartinga čempionātā būs seši posmi, no tiem divi vienlaikus arī Baltijas kausa posmi. Ceturtais posms notiks jau pavisam drīz – 25.jūlijā Swedbank kartodromā Kandavā.

Informācija par sacensībām www.kartings.org.

Foto: Aigars Tīdmanis (www.go4speed.lv)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV