Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latvijas čempionāts supermoto atgriežas Latvijā

Agnis Skrebs, 14.07.2010. 11:05

Vasara ir pašā pilnbriedā un mūs priecē teicami laika apstākļi, bet Latvijas čempionātā supermoto jau ir aizvadīti vairāk kā puse posmu. Šogad šajā čempionātā ir paredzēti septiņi posmi, un četri no tiem ir jau ir aizvadīti, no kuriem divi norisinājās Igaunijā, tādejādi nodrošinot ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu ne tikai ar Igaunijas sportistu dalību, bet arī vadošo Somijas sportistu dalību.

Šo sestdien, 17. jūlijā, Sporta Kompleksā 333, norisināsies Latvijas čempionāta supermoto piektais posms, kas vienlaicīgi būs arī Igaunijas čempionāta posms, un tāpēc organizatori garantē, ka visi skatītāji, kuri apmeklēs šīs sacensības, trasē redzēs ļoti interesantas un dramatiskas cīņas, jo uz sacensībām ierādīsies labākie Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas Supermoto meistari, un šis fakts garantē ļoti sīvas cīņas trasē, kā to jau pierādīja divi aizvadītie LČ posmi Igaunijā. Interesanti būs pavērot, vai Latvijas sportistiem izdosies savā mājas trasē pārspēt vadošos Igaunijas un Somijas sportistus, jo kaimiņvalstī pārāki bija tieši vietējie sportisti, kuri demonstrēja teicamu ātrumu trasē.

Šobrīd pēc aizvadītajiem četriem posmiem par čempionāta līderi ir izvirzījies vairākkārtējais Latvijas čempions motokrosā Agris Ļitvinovs no „Ļitvinovs moto kluba", kurš šogad motokrosa trasēs ir maz redzams, bet ļoti aktīvi piedalās supermoto, un cenšas atkārtot panākumu šajā sporta veidā, jo 2008.gadā bija izcīnījās Latvijas čempiona titulu. Stabili otrajā vietā atrodas viens no šī sporta veida pamatlicējiem Baltijā - Dzintars Baltais, kurš pārstāv moto klubu „Motdroms", bet trešajā vietā kopvērtējumā mums ir Latvijas atraktīvākais un lielākais „šovmenis" motosportā Atis Pārums, kurš arī pārstāv moto klubu „AP Motoklubs".

LČ Supermoto organizatori vēlas pateikt lielu paldies organizācijai „Durka Racing", ar kuru sadarbībā šis sacensību posms tiek arī organizēts, un paralēli visi skatītāji varēs vērot interesantas cīņas Nacionālajā amatieru čempionātā, kurā arī piedalās diezgan kuplā skaitā daiļā dzimuma pārstāves.

Liels paldies LČ atbalstītājiem: SIA „Motodroms" un „Repsol" par lielo ieguldījumu sacensību organizēšanā.

Visiem skatītājiem iesakām šo sestdien doties uz sporta kompleksu 333, kur būs iespējams vērot dramatiskas un aizraujošas cīņas moto sacensībās, veldzēties vietējā ūdenskrātuvē, kā arī aktīvi piedalīties organizatoru rīkotajās aktivitātēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV