Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Biļetes uz FK «Jelgava» Eiropas līgas spēli jau pārdošanā

FK «Jelgava», 19.07.2010. 09:12

Ceturtdien, 22. jūlijā, pulksten 19.00 FK «Jelgava» Jūrmalā, Slokas stadionā aizvadīs UEFA Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas atbildes spēli pret FK «Molde» (Norvēģija). Biļetes uz šo spēli iepriekšpārdošanā no 19.jūlija varēs iegādāties Jelgavas kreklu kafejnīcā „Tami – Tami", Jelgavā, Lielajā ielā 19a vai stadionā pirms spēles.

Ņemot vērā, ka pārdošanā esošo biļešu skaits ir ierobežots FK «Jelgava» administrācija aicina interesentus tās iegādāties laicīgi. Biļetes var rezervēt arī pa tālruni 29234040. Biļešu cena Ls 2. Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja stadionā bez maksas.

Atgādinām, ka pirmajā spēlē 15. jūlijā Moldē FK «Jelgava» tikai mača izskaņā piekāpās ar rezultātu 0:1, saglabājot intrigu cīņā par iekļūšanu kvalifikācijas trešajā kārtā, kurā uzvarētājs divu spēļu summā tiksies ar titulēto Vācijas klubu VfB «Stuttgart».

Biļetes uz spēli iepriekšpārdošanā paredzēts tirgot arī Rīgā un Jūrmalā. Visoperatīvākā informācija par to www.fkjelgava.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV