Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks ceturtais Cēsu velomaratons

Māris Krūze, 19.07.2010. 15:18

Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, arī šogad 8. augustā jau 4. reizi Cēsīs notiks kalnu riteņbraukšanas festivāls „IV Cēsu velomaratons", kas tiek organizēts kā aktīvas atpūtas un sporta pasākums gan pieredzējušiem sportistiem, gan aktīvām ģimenēm. IV Cēsu velomaratona ietvaros tiks organizētas arī sporta un izklaides aktivitātes bērniem un līdzjutējiem. Kalnu divriteņu sacensību dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja startēt 23 vai 60 km distancē, savukārt bērni mērosies spēkiem 400-1500 metru distancē.

Par festivāla norises vietu (starts/finišs) ir izvēlēta mototrases Ezerkalni teritorija. Kalnu divriteņu festivāla sacensības tiks atklātas pulksten 11.00 ar Limpo braucienu bērniem vecumā līdz 10 gadiem (ieskaitot). Savukārt pamata distancei (60 km) starts tiks dots 12:00, bet 12:40 startēs draugiem.lv brauciena (23 km) dalībnieki.

Sacensību balvu fonds ir Ls 1500. Balvas tiks pasniegtas 1.- 3. vietas ieguvējiem visās vecuma grupās. Ar īpašām naudas balvām tiks apbalvoti 1.- 6. vietas ieguvēji absolūtajā vecuma grupā vīriešiem un 1.-3. vietas ieguvējas absolūtajā vērtējumā sievietēm. Sacensību noslēgumā tiks sveikta arī labākā 60 km distancē startējusī komanda. Pārējie dalībnieki piedalīsies loterijā, kurā būs iespēja ikvienam dalībniekam tikt pie savas balvas.

Pieteikšanās sacensībām jau ir sākusies, un visi interesenti to var izdarīt līdz pat sacensību norises dienai, aizpildot reģistrācijas anketu mājas lapā www.cesuvelo.lv un samaksājot dalības maksu vai apmeklējot veikalus Gandrs un Eži. Reģistrēties sacensībām varēs arī sacensību norises vietā 8. augustā no pulksten 9.00.

Interneta mājas lapā ir pieejama arī detalizētāka informācija par šo kalnu divriteņu festivālu, sacensību disciplīnām, plānotajām papildu aktivitātēm, kā arī iespējams apskatīt datus par jau reģistrētajiem dalībniekiem un iepriekšējo gadu pasākumu norises foto.

Par atrakcijām bērniem pasākumā rūpēsies www.teambuilding.lv radošais kolektīvs. Savukārt līdzjutēji varēs izmēģināt savus spēkus dažādos veiklības uzdevumos un atrakcijās sacensību norises vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV