Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Sanita Pelēķe, 23.07.2010. 21:15

Tiem, kuri nevēlas sēdēt mājās, ir lieliska iespēja to nedarīt! Ja jūs nezināt, uz kurieni doties, piedāvājam jums iespēju ieskatīties špikerī. Šajā nedēļas nogalē Latvijā notiks četri motora sporta pasākumi, kuri gaida ciemos tieši Tevi.
Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Sestdiena, 24.jūlijs. Vaiņodes lidlaukā notiks DC racing weekend. Vienā dienā vienā norises vietā būs Latvian Drift Cup 3.posms, Latvijas drifta čempionāta 2.posms un Latvijas dragreisa čempionāta 2.posms. Ieeja skatītājiem no 13:00, pasākuma sākums 13:30. Sacensības paredzētas līdz 21:30. Ieejas biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Ieejas biļešu cena 4Ls. Pasākuma dienā 5Ls. Bērniem no 8 – 12 gadiem ieejas maksa 3Ls. Bērniem līdz 8 gadu vecumam un invalīdiem ieeja bezmaksas. Ja tomēr jūs vēlaties būt tuvāk dalībniekiem un viņu automašīnām, tiek piedāvāta iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā – 7Ls.

Sestdiena, 24.jūlijs. Starp Vanšu un Dzelzceļa tiltiem notiks 6h sacensības RIB sporta laivām klasēs PR – 1-2-3-4-5. Pasaules čempionāta 2.posms. Pasākuma starts 12:00 AB dambja teritorijā. Ieeja pasākumā bez maksas.

Svētdiena, 25.jūlijs. NEZ Rallijkrosa 3.posms Biķernieku komleksajā sporta bāzē. Reizē ar sacensībām tiks atklāta jauna rallijkrosa trase ar 6000 skatītāju sēdvietām, kuru klāj 50 % procentu asfalta un50% grunts segums, un kas veidota ar ļoti interesantu konfigurāciju un skatītājiem labi pārredzamu trasi. Trases atrašanās vieta ir unikāla, jo tā atrodas Rīgas pilsētā - tikai 15 minūšu braucienā no Rīgas pilsētas centra un 20 minūšu braucienā no Rīgas pasažieru ostas. Sacīkstes solās būt aizraujošas - ar vismaz septiņu valstu pārstāvju piedalīšanos un sīvām cīņām trasē. Pasākuma oficiālā atklāšanas ceremonija 11:00. Ieejas biļešu cena pieaugušajiem 4Ls, bērniem līdz 13 gadiem un pensionāriem 1Ls.

Svētdiena, 25.jūlijs. Jelgavā Rullīša trasē notiks Auto Stils rallija supersprinta kausa izcīņas trešais posms. Pēc tā supersprinta sezona būs pārkāpusi ekvatoru – būs atlikuši tikai divi seriāla posmi. Kā ierasts, arī Jelgavā notiks uzvaru un punktu dalīšana astoņās klasēs, kā arī junioru un komandu kausā. Starts 11:00.

Foto: Jānis Vidmants (Studio Imagine)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV