Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Krūmiņš / Zaļkalns triumfē "Zelta OPEN" trešajā posmā

LPVL Preses dienests, 26.07.2010. 09:34

Ar dueta Andris Krūmiņš / Klāvs Zaļkalns uzvaru vakar, 25. jūlijā, Jūrmalā, Dubultu pludmalē noslēdzās Latvijas čempionāta pludmales volejbolā trešais posms – "Zelta OPEN". Finālā Krūmiņš un Zaļkalns trijos setos pieveica Arni Tunti un Edgaru Toču.
Krūmiņš / Zaļkalns triumfē "Zelta OPEN" trešajā posmā

Diena Dubultu pludmales smiltīs vakar sākās ar diviem ceturtdaļfināliem, kuros uzvaras svinēja Andris Krūmiņš / Klāvs Zaļkalns, kā arī Romāns Saušs / Hermans Egleskalns. Pirmie guva virsroku pār Haraldu Regžu / Armandu Āboliņu, bet otrie pieveica Austri Štālu / Viktoru Koržeņeviču. Pusfinālos pirmajiem pretī stājās attiecīgi Sandris Andrējevs un Ģirts Glāzers, otrajiem – Arnis Tunte / Edgars Točs. Šie dueti līdz šim nebija zaudējuši ne maču, līdz pusfināliem aizspēlējoties pa tā saukto "uzvarētāju zaru".

Abās pusfināla spēlēs bija nepieciešami trīs seti. Pirmajā no tiem Krūmiņš / Zaļkalns zaudēja pirmo setu pret Glāzeru / Andrejevu, bet uzvarēja nākamos divus. Otrā pusfināla cīņa ritēja pēc cita scenārija. Tunte / Točs uzvarēja pirmajā setā, zaudēja otrajā, bet trešajā atkal bija pārāki par Saušu un Egleskalnu. Lieliski blokā trešā seta ievadā darbojās Točs, ieliekot stabilus pamatus uzvarai setā un visā spēlē.

Finālmačā Krūmiņš / Zaļkalns revanšējās Tuntem un Točam par zaudējumu iepriekšējā dienā un uzvarēja "Zelta OPEN" trešajā posmā –2:1 (19:21, 21:13, 15:7). Spēlē par trešo vietu Saušs / Egleskalns piekāpās Glāzeram / Andrējevam – 1:2 (21:13, 13:21, 9:15).

Interesanti, ka 26 no 46 LČ "Zelta OPEN" trešā posma pamatturnīra spēlēm noslēdzās trijos setos. Fināldienā trīs seti bija nepieciešami piecos no sešiem mačiem.

Plašāka informacija www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV