Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Notiks ielu basketbola „Divi pret divi" otrais posms – „Ghetto Basket Special Edition 2x2"

Krišs Zupiņš, 26.07.2010. 14:12

„Ghetto Basket" Latvijas tūres ietvaros 31.jūlijā Rīgā, pie T/P „ALFA" jau otro reizi Latvijā tiks aizvadīts ielu basketbola „Divi pret divi" turnīrs – „Ghetto Basket Special Edition 2x2". Pasākuma programmā arī „Streetshop" atbalstītais „Slam dunk" konkurs, kurā galvenā balva ir 100 LS dāvanu karte veikalā „Streetshop" un „Pussy Energy " trīspunktnieku sacensības. Reģistrācija no plkst. 17:00, spēļu sākums plkst. 18:00.
Notiks ielu basketbola „Divi pret divi" otrais posms – „Ghetto Basket Special Edition 2x2"

Lai arī „Ghetto Basket" tradicionāli tiek spēlēts „Trīs pret trīs", taču arī „Divi pret divi" turnīrs notiks pēc šajā turnīrā ierastajiem noteikumiem – spēles bez tiesnešiem, mačus aizvadot līdz 11 punktiem. Komandas pieteikumā drīkst iekļaut trīs spēlētājus.

„Divi pret divi" turnīra spēles notiks „Ghetto Basket" klasiskajās grupās – 1995.gadā dzimušajiem un jaunākiem zēniem, kā arī 1994.gadā dzimušajiem un vecākiem vīriešiem. Ja turnīram pieteiksies kāda sieviešu komanda, tad tā sacentīsies jaunākajā grupā.

Komandu pieteikšanās notiek „Ghetto Basket" ierastajā veidā – ar „Streetbasket.lv" mājas lapas starpniecību. Ja vienība tiek pieteikta līdz 30.jūlija vakaram, tad dalības maksa tiek noteikta Ls 1,50 par spēlētāju, bet piesakoties „Ghetto Basket Special Edition 2x2" tieši pirms turnīra sākuma pie T/P „ALFA" – Ls 2 no katra spēlētāja. Reģistrācija no plkst. 17:00.

Līdzdalība „Ghetto Basket Special Edition 2x2" iespējama tikai „Streetbasket" licenzētajiem spēlētājiem. Ja spēlētājs vēl nav noformējis „Streetbasket" 2010. gada sezonas licenci, tad to būs iespējams izdarīt pirms 31.jūlija turnīra sākuma T/P „ALFA". Spēlētājam nepieciešams uzrādīt personas vecumu apliecinošo dokumentu ar fotogrāfiju. Licences cena ir Ls 1. Tā derīga visiem „Streetbasket" turnīriem.

„Ghetto Basket Special Edition 2x2" pasākuma laikā arī „Streetshop" atbalstītais „Slam Dunk" konkurss un „Pussy Energy " trīspunktnieku konkurss, šovs no „Ielu vingrotājiem, kā arī Streetdance un citas aktivitātes. Par mūziku rūpēsies Dj GET DIZZY un DJ Kabelitoo, kā arī mūsu muzikālais viesis ar savu pirmo uzstāšanos Latvijā, mūziķis REJECT.

Turnīra laureātiem vēl iespaidīgākas balvas no „Streetbasket" , „Cinamon", „Garnier", „Impulss Tatoo", „Streetshop", „Veikot.lv", „Tio", „Pussy Energy Drink", „Bazooka peintbols", „Abragciems", „Pussy Lounge", "Dr. Feldmaņa Med SPA" , kā arī īpaša balva no cafe „Boulangerie Bonjour".

„Ghetto Basket Special Edition 2x2" oficiālais afterpārtijs notiks klubā „Pussy Lounge".

Biedrība „Streetbasket" informē, ka ieplānotie četri posmi - 26. jūlijā Jūrmalā, 27. jūlijā Ventspilī, 29. jūlijā Rīgā un 30. jūlijā Jelgavā tiek atcelti. Tam par iemeslu Latvijas delegācijas došanās uz Maskavā notiekošo pasaules čempionātu ielu basketbolā. No 29. līdz 31. jūlijā "Moscow Open" Latvijas izlasi pārstāvēs Raimonds Elbakjans, Edgars Krūmiņš, Ernijs Ansons un Jurijs Aleksejevs.

"Ghetto Basket" lieldraugi: T/P „ALFA" , „Latvijas Universitāte", „VEF Rīga", „Boulangerie Bonjour".

Ghetto Basket" Latvijas tūres informatīvie atbalstītāji: "Draugiem.lv, "Sportacentrs.com", "European Hit Radio", "Apollo.lv", "1188", žurnāls "Sports".

Vairāk informācijas: Krišs Zupiņš, „Ghetto Basket Special Edition 2x2" menedžments, mob.tālr.20370706, kriss@streetbsket.lv .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV