Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rugājos notiks Trofi reidu NEZ posms

Krišjānis Vīdušs, 10.08.2010. 08:07

Jau šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. augustā, Rugājos (Balvu apriņķis) norisināsies NEZ čempionāta posms Trofi reidā „Rugāji Trophy 2010". Vienlaicīgi tas būs arī Lietuvas un Latvijas čempionāta posms. Savu dalību sacensībās apstiprinājušas jau vairāk kā 50 ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.

Skatītājiem paredzēts lielisks bezceļu šovs divu dienu garumā, bet sportistiem neaizmirstama trase. Dubļu apļi, dzelzceļa stigas, purvi un krūmi - visus šos labumus uz savas ādas izbaudīs labākie Baltijas valstu bezceļu braucēji: Vilnis Zeiza, Edvīns Vansovičs, Gundars Skudriņš, Rokas Danilevicius, Toomas Karpun citi. Gan ar automašīnām, gan kvadricikliem viņi spēkiem mērosies sarežģītā un interesantā sacensībā.

Šoreiz īpaši padomāts par skatītājiem. Sestdienā, sākot no 11:00, Medņu dubļu aplī dosies kvadriciklisti, viņiem pa vienai vien sekos arī automašīnu klases, gan standarta Tūrisma ieskaites dalībnieki, gan modificētie OPEN klases braucēji, gan arī prototipi TR3. Ap vieniem aplī dosies arī Dubļu Ērgļa ekipāžas. Ja kāds vēl nav redzējis kā Gints Grāvelis cīnās ar dubļiem (Spēks ir bumbās!), šis ir īstais laiks un vieta! Medņu aplī cīņas norisināsies līdz pat 22:00 vakarā, kad savu vietu uz skatuves atradīs vakara īpašais viesis Baba Toņa inženers ar saviem draugiem Borowa MC.

Svētdienā, neilgi pēc sestdienas vakara balles, dubļu aplī atsāksies cīņa par Rugāju lielo balvu. Pirmie „Bosch iesildīšanas aplī" jau pašā rīta agrumā, plkst. 10:00, metīsies TR1 un TR3 klases braucēji. Pēc pāris stundām viņus nomainīs TR2 un OPEN klases braucēji. Savukārt jau 13:00 „Stigas/SILA uzvaras aplī" dosies sporta automašīnas un līdz pat pulksten 16:00 noskaidros uzvarētājus.

Ieeja Medņu aplī tikai 3lati (cenā iekļauta gan sacensību biļete, gan vakara koncerta apmeklējums), starp ieejas biļešu īpašniekiem arī tiks izlozētas vērtīgas balvas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV