Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

1.maija stafetes skrējiens Rīgā pulcē vairāk nekā 1600 dalībnieku

LETA, 02.05.2007. 10:15

Ikgadējais Darba svētkiem veltītais 1.maija stafetes skrējiens Rīgā pulcējis vairāk nekā 1600 dalībnieku, informēja Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta speciālists Jānis Karavaičiks.
1.maija stafetes skrējiens Rīgā pulcē vairāk nekā 1600 dalībnieku

Galerijas:

Uzvaru zēnu grupā, kuri dzimuši 1992. un 1993.gadā, ieguva Rīgas Purvciema vidusskolas komanda, meitenēm šajā vecuma grupā uzvarēja Rīgas 64.vidusskolas komanda, zēnu grupā, kuri dzimuši 1994. un 1995.gadā - Rīgas Purvciema vidusskola, meitenēm šajā vecuma grupā - Friča Brīvzemnieka pamatskola.

Junioru grupā uzvaru zēnu konkurencē ieguva Āgenskalna Valsts ģimnāzijas audzēkņi, savukārt meiteņu konkurencē - Rīgas 47.vidusskolas komanda. Jauniešu grupā pirmo vietu ieguva Rīgas Valsts tehnikuma komanda, bet no jaunietēm spēcīgākās bija Rīgas 46.vidusskolas skolnieces.

Sporta klubu konkurencē uzvaru ieguva interešu klubs "Auseklis", savukārt darba kolektīvu grupā un veterānu grupā pirmo vietu izcīnīja Latvijas Skriešanas centra 1.komanda.

Karavaičiks norādīja, ka 1.maija stafetes skrējiens, iespējams, bijis vienīgais pasākums Rīgā, kas šodien radījis svētku noskaņu.

Stafetē ik gadu piedalās skolēni, studenti, uzņēmumu un firmu pārstāvji, dažādu klubu un veterānu komandas, Rīgas domes darbinieki un deputāti. Sacensības tiek rīkotas, lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu un aktīvu atpūtu.

Sacensības organizēja Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments sadarbībā ar sporta klubu "Rīga".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV