Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Sanita Pelēķe, 13.08.2010. 11:09

Tiem, kuri nevēlas sēdēt mājās, ir lieliska iespēja to nedarīt! Ja jūs nezināt, uz kurieni doties, piedāvājam iespēju ieskatīties špikerī. Šajā nedēļas nogalē Latvijā notiks četri motora sporta pasākumi, kuri gaida ciemos tieši Tevi.
Ātruma Cilts iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē

Piektdiena, 13. augusts. Interesenti, pilsētas iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs redzēt vairākus desmitus PRO klases drifta automobiļus, kas, dodoties parādes braucienā no Biķernieku trases līdz Rātslaukumam un atpakaļ, atklās līdz šim Baltijā lielākās PRO Drift sacensības - "Rīgas pilsētas kauss". Dalībnieki Valsts policijas transporta eskorta pavadībā no Biķernieku trases ar saviem sporta automobiļiem 19:30 dosies uz Rātslaukumu pa S. Eizenšteina, Šmerļa, Brīvības, Vairoga, Ieriķu, A. Čaka, Marijas, 13. janvāra ielām un 11. novembra krastmalu. Rātslaukumā dalībnieki atradīsies līdz 20:30. Pēc šīs tikšanās drifta sacensību dalībnieki dosies atpakaļ uz Biķernieku trasi, tikai atpakaļceļā iekļaujot Merķeļa, Brīvības un Pērnavas ielas.

Sestdiena, 14. augusts. Biķernieku kompleksa sporta bāzē jaunizveidotajā PRO Drifta sacīkšu trasē notiks „Rīgas pilsētas kauss" sacensības. Tajās spēcīgākie pašmāju un kaimiņvalstu drifta braucēji sadalīs ne vien Austrumeiropas un Latvijas čempionātu punktus, bet arī cīnīsies par 1000 eiro lielo naudas balvu un uzvaru Motul All Star Race sacensībās. Bez tam visiem drifta līdzjutējiem šī būs pēdējā iespēja šosezon Latvijā vienuviet redzēt tik daudz PRO Drift sporta automobiļu, jo Latvijā šogad vairs nav paredzētas sacensības šīs klases spēkratiem. Sacensību atklāšana 14:00, ierašanās jau no 13:00. Ieejas maksa skatītājiem: iepriekšpārdošanā 5Ls, uz vietas 7Ls.

Sestdiena, 14. augusts un svētdiena 15. augusts. Rugājos (Balvu apriņķis) norisināsies NEZ čempionāta posms Trofi reidā „Rugāji Trophy 2010". Vienlaicīgi tas būs arī Lietuvas un Latvijas čempionāta posms. Skatītājiem paredzēts lielisks bezceļu šovs divu dienu garumā, bet sportistiem neaizmirstama trase. Dubļu apļi, dzelzceļa stigas, purvi un krūmi. Visus šos labumus uz savas ādas izbaudīs labākie Baltijas valstu bezceļu braucēji. Sestdien, sākot no 11:00, Medņu dubļu aplī dosies kvadriciklisti, sekos automašīnu klases. Medņu aplī cīņas līdz pat 22:00 vakarā, kad uz skatuves uzstāsies Borowa MC. Svētdien pirmie „Bosch iesildīšanas aplī" jau pašā rīta agrumā, pl. 10:00, metīsies TR1 un TR3 klases braucēji. Pēc pāris stundām - TR2 un OPEN klases braucēji. Savukārt, jau 13:00 „Stigas/SILA uzvaras aplī" dosies sporta automašīnas un līdz pat pulksten 16:00 noskaidros, kurš tad Rugājos bijis gudrāks.

Svētdiena, 15. augusts. Brocēnu novada Bērzu mototrasē notiks Battery Superkauss čempionāta 5.posms. Daudzi piloti šobrīd mērķtiecīgi strādā, lai parādītu maksimāli labāko sniegumu pirms gaidāmajām Eiropas Nāciju motokrosa sacensībām, kuras oktobra pirmajā nedēļas nogalē notiks Holandē. Katrs sportists Bērzu mototrasē noteikti rādīs maksimāli labāko sniegumu, lai iekļūtu šo trīs vīru sastāvā, kuri nesīs Latvijas vārdu Eiropas Nāciju motokrosa sacensībās. Brocēnos būs skaisti lēcieni un spraigas cīņas trasē par katru metru. Sacensību atklāšana 12:00. Ieeja skatītājiem 3Ls.

Tiem, kuri brīvdienas vēlas pavadīt Rīgā, ir lieliska iespēja uztaisīt SAVAS sacensības Ātruma Cilts kartinga hallē. Tālu nav jābrauc – Biķernieku kompleksās sporta bāzes 7. vārti, S.Eizenšteina iela 2, Mežciems. Pieteikties vai uzzināt sīkāku informāciju jūs varat, zvanot 28696161.

Foto: Jānis Vidmants (Studio Imagine)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV