Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rīt pie Arēnas Rīga notiks basketbola turnīrs līdzjutējiem

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļa, 13.08.2010. 16:26

Latvijas Basketbola savienība kopā ar Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgu un Nacionālo izlašu atbalstītājiem 14.augustā pirms Latvijas - Somijas valstsvienību spēles jau no pl.18.00 pie Arēnas Rīga organizē pasākumus sporta līdzjutējiem.

Pl.20.30 mājas spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadīs Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība tiekoties ar Somijas izlasi, bet jau no pl.18.00 pie Arēnas Rīga laipni gaidīti būs basketbola un sporta līdzjutēji, kuri vakaru pirms spēles varēs pavadīt piedaloties soda metienu, tālmetienu konkursos un aizraujošajā augstmetienu konkursā, kuru organizē portāls Sportacentrs.com un tehniskais partneris Ramirent. Šī brīža labākais rezultāts augstmetienu konkursā ir 6,50m.

Labākajiem balvas no Nacionālo izlašu atbalstītājiem - LAIMA, VICHY, FORD.

Atgādinām, ka ieejas maksa uz spēlēm ir no Ls 3.00 līdz Ls 5.00, biļetes pieejamas internetā www.bilesuserviss.lv, Biļešu serviss kasēs visā Latvijā un pirms spēles Arēna Rīga kasēs. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV