Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rīt Arēnā Rīga mačus aizvadīs abas Latvijas izlases

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 16.08.2010. 15:07

17.augustā pl.17.30 savu pirmo mājas spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadīs Latvijas Nacionālā sieviešu izlase, tiekoties ar spēcīgo Izraēlas valstsvienību, bet pl.20.30 Latvijas vīriešu izlase tiksies ar grupas līderiem – Melnkalnes basketbolistiem.

Lai arī uzvaru bilance savstarpējās līdz šim nospēlētajās spēlēs ir pārliecinoši Latvijas sieviešu izlases labā (4-0), rītdienas spēle būs nopietns pārbaudījums mūsu spēlētājām. Pieredzējušas spēlētājas un pretiniekiem neērts spēles stils, maksimāli izmantojot ārējās līnijas spēlētāju aktivitāti - tāda ir Latvijas sieviešu valstsvienības otrā pretiniece Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Izraēlas izlase. Pirmajā mačā izcīnītā pārliecinošā uzvara pār Serbijas komandu (93:65) izraēlietes līdzās latvietēm padarījušas par B grupas galvenajām favorītēm. Atgādinām, ka Latvijas izlase savā pirmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē izbraukumā pieveica Rumānijas basketbolistes ar rezultātu 76:47.

Latvijas vīriešu izlasei uzdevums vēl smagāks – pretī stāsies viena no Eiropas čempionāta kvlifikācijas turnīra labākajām komandām, Melnkalnes izlase, kuras sastāvā spēlē viens no labākajiem Eiropas centra spēlētājiem, kas nupat noslēdzis līgumu ar NBA klubu Minesotas Timberwolves, Nikola Pekovičs (2.09), garākais šā brīža Eiropas spēlētājs Slavko Vraņešs (2.29!), spēlētājs ar ievērojamu NBA spēļu pieredzi Predrags Drobņaks (2.10) un citi individuāli spēcīgi spēlētāji ar Eirolīgas pieredzi. Pirmajā savstarpējā spēlē šī gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas grupu turnīrā mūsējie izbraukumā piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar 66:96, bet galvenais treneris Ainars Bagatskis uzsver, ka kopš tās spēles mūsu komanda kļuvusi pārliecinātāka un stiprāka.

Kā ierasts, stundu pirms sieviešu izlases spēles un abu izlašu spēļu pārtraukumos pie Arēnas Rīga norisināsies ar basketbolu saistītas sportiskas aktivitātes, kuras organizē Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga, basketbola konkursi ar balvām no Nacionālo izlašu atbalstītājiem (AXA, Vichy, Laima).

Aicinām visus basketbola līdzjutējus apmeklēt Latvijas Nacionālo izlašu spēles Arēnā Rīga!

Atgādinām, ka ieejas maksa uz spēlēm būs no 3 līdz 5 latiem un ar biļeti, kas pirkta uz sieviešu izlases spēli, varēs apmeklēt arī vīriešu izlases spēli.

Biļetes uz abu izlašu Eiropas čempionāta kvalifikācijas mājas spēlēm pieejamas internetā www.bilesuserviss.lv un Biļešu serviss kasēs visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV