Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Latvian Drift Cup 4.posmā ātrums palielinās

Eline HGK, 17.08.2010. 10:45

Jau šo sestdien, 21.augustā, Biķernieku sporta kompleksā, Latvian Drift Cup braucēji pirmo reizi cīnīsies lielajā trasē.
Latvian Drift Cup 4.posmā ātrums palielinās

Sacensības sāksies plkst. 14:00, ieeja pasākumā no plkst. 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Latvian Drift Cup ir Street drifta ieskaite, kurā piedalās ap 60 braucējiem, šoreiz sportistiem tiks dota iespēja sevi pierādīt tā sauktajā "PRO" drifta trasē, kura tiks pielāgota Street braucējiem.

Latvijas Drifta Kausa ieskaitē šis būs jau 4.posms, pagaidām notiek ļoti liela cīņa par pirmās vietas titula iegūšanu. Pirmajā vietā pēc trim posmiem ir Jevgēņijs Kuprijanovs ar 56 punktiem, kurš parādīja lielisku cīņu arī 14. augustā Biķerniekos notiekošajā Austrumeiropas Drifta čempionātā, bet tālu neatpaliek Elvijs Ķezis ar 52 punktiem. Cīņu starp sportistiem vēl spraigāku padarīs tas, ka sezonas kopvērtējuma līderim tiks galvenā balva no ģenerālsponsora AD Parts, XYZ regulējamo amartizatoru un atsperu komplekts tieši domāts uzvarētāja automašīnai.

Latvijas Drifta Kausu ir iemīļojuši skatītāji, kam patīk tandēmu cīņas, un arī šoreiz tās būs - A un B fināli, kur katrā grupā piedalīsies 16 dalībnieki. Par mūzikālo atmosfēru un vasarīgām noskaņām rūpēsies Dj. Papildus sacensību pauzēs notiks mehāniķu skrējiens, būs priekšnesumi no dejotājām, speciālas izlozes skatītājiem ar iespēju vinnēt balvas no atbalstītājiem, kā arī drift taxi turpat trasē- sacensību laikā, Pro klases braucēju paraugdemonstrējumi no LAK-Y Racing Team.

Pasākuma afterparty notiks klubā Pussy lounge, kur sportiskā gaisotnē visi laipni aicināti pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases.

Jaunatklātā Ātruma Cilts kartinga halle, kurā ir atklāta arī kafejnīca, visiem pasākuma apmeklētājiem uzrādot skatītāju ieejas biļeti, viena lata atlaide 10 minūšu ilgam braucienam ar kartingu.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā tikai 3 Ls. Bērniem līdz 8 g.v. bez maksas. Uz vietas iespēja iegādāties biļetes arī tehniskajā parkā 6 Ls.

Ģenerālsposnsors AD Parts, piedāvā Ātruma cilts sadarbībā ar jauno City Fitness Olympia. Atbalsta Red Bull energy dring, Latvijas Balzāms, DCshoes, Midland Oil, Apdrošināšana Baltikums, Degviela, Discomania, Genarts, Selkoms, Skorpions apsardze, Stats Serviss, LAK-Y racing team, Bazooka, Mārtiņa Beķereja, Kumho Tyres, www.BalticTravelnews.lv, klubs Pussy lounge, BM Auto.

Informatīvie atbalstītāji: www.laf.lv, www.forsaza.lv, www.balticrace.lv, www.bmwpower.lv, www.atrumacilts.lv, www.driftme.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV