Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Rīgā notiks Latvijas čempionāta 5.posms triālā

Kaspars Kuļikovs, 18.08.2010. 10:46

Sestdien, 21.augustā, Rīgas brīvostas teritorijā, Mangaļsalā notiks priekšpēdējais Latvijas atklātā čempionāta 5.posms moto un velo triālā. Sacensībās plānots pulcēt spēcīgākos Latvijas, Igaunijas un Lietuvas triālistus kopā astoņās dažādās meistarības klasēs kā profesionāļiem, tā iesācējiem.
Rīgā notiks Latvijas čempionāta 5.posms triālā

Trasi saspridzinātajos Mangaļsalas piekrastes pazemes bunkuros veidos Latvijas pieredzējušākie moto un velo triālisti visas nedēļas garumā, lai šī posma trase būtu sagatavota atbilstoši Eiropas un pasaules čempionātu līmenim. Tādejādi organizatori iecerējuši dod iespēju Latvijas moto triāla izlasei priekšpēdējo reizi pirms Jelgavas sacensībām sagatavoties Pasaules Nāciju kausam komandām, kurš 11.septembrī notiks Polijā. Interesanti, ka šī īpaši pateicīgā vieta triālam atrodas unikālā vēstures nozīmes objektu teritorijā, kur organizatoriem bija nepieciešams īpaši saskaņot atļauju šīs teritorijas izmantošanai triāla sacensību organizēšanai.

Pašreizējie kopvērtējuma rezultāti liecina par intrigas saglabāšanos gan spēcīgākajā moto profesionāļu A/B klasē, kur notiek cīņa par pirmo trijnieku starp Jelgavas sportistiem no Agarska TK, gan arī velo elites klasē, kur iepriekšējo gadu čempioni Skudra un Griškovs cīnās par atkārtotu čempiona titulu ar šī gada debitantu un pasaules čempionāta dalībnieku profesionāļu klasē Ansi Dermaku no Usmas. Protams, neizpaliek arī cīņa pārējās grupās, kur latvieši ar igauņiem cīnās gan par Latvijas kausa titulu, gan komandu čempionāta punktiem.
Sacensību organizators un atbalstītājs Moto klubs AKA Team (Rīga).

Sacensību dienas kārtība:
Sestdien, 21.augusts, Latvijas atklātā čempionāta 5.posms triālā
Reģistrācija un tehniskā kontrole sportistiem 9:00 - 10:00
Dalībnieku sanāksme – 10:30
Pirmā dalībnieka starts – 11.00
Kontroles laiks- 270 min, kopā sportisti veic – moto A/B un C klasei 9 kontroles posmus, 4 apļus; moto D un D mini klasē 9 kontroles posmus, 3 apļus; velo klasēm 9 kontroles posmus, 2 apļus.

Papildus informācija un sacensību nolikums pieejams trial.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV