Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Finišējušas VEGA-1 pludmales volejbola sacensības

Martins Kozlovskis, 19.08.2010. 16:50

Trešdien, 18. augustā, Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas norisinājās pēdējais sestais šā gada "Vega 1" pludmales volejbola līgas posms, tādējādi noskaidrojot visus laureātus gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē.
Finišējušas VEGA-1 pludmales volejbola sacensības

Kopumā šajā vasarā tika aizvadīti seši posmi, kuru laikā sacensībās startēja 53 sportisti. No tiem 34 bija vīrieši, bet 19 meitenes. Līdz ar to, vēl pēdējā posmā nebija skaidri zināmi uzvarētāji un šis posms varēja ieviest būtiskas izmaiņas kopvērtējumā.

Vīriešu konkurencē sīva cīņa par kopvērtējuma augstāko pakāpienu bija starp diviem volejbolistiem – Kasparu Ķinēnu un Daini Kopštālu. Nedaudz labāka situācija pirms pēdējā posma bija pagājušās sezonas uzvarētājam Kasparam Ķinēnam, taču sestā posma izloze bija interesanta un reāli vēl pastāvēja cerības Dainim Kopštālam apsteigt savu sīvāko konkurentu. Taču kā saka, bumba ir apaļa un izlozes prognozes nepiepildījās un Kaspars Ķinēns ierindojās augstajā 3. vietā, bet sīvākais konkurents Dainis Kopštāls posmu noslēdza 5. vietā. Pateicoties uzvarai pēdējā posmā, godpilno 3. vietu kopvērtējumā izcīnīja Artis Zombergs.

Sieviešu konkurencē pirms pēdējā posma čempionāta kopvērtējumā vadībā atradās Inga Brēmere, taču sportiste šajā posmā nepiedalījās, tādējādi nācās izlaist ne tikai šo posmu, bet atvadīties arī no kopvērtējuma augstākā pakāpiena. Par sestā posma uzvarētājām kļuva otrajā vietā esošās Krista Kapūna un Elīna Bunka. Līdz ar to, lai noskaidrotu uzvarētāju kopvērtējumā, tika ņemti vērā papildus rādītāji. Tie labāki bija Kristai Kapūnai (četras pirmās vietas posmos), Elīnai Bunkai (divas pirmās vietas posmos). Līdz ar to, par uzvarētāju sieviešu konkurencē šajā gadā kļuva tieši Krista Kapūna.

„Vega 1" pludmales volejbola 6. posma rezultāti (vīriešu konkurence):

1.vieta Artis Zombergs/Edgars Levics

2.vieta Ivars Apinis/Gints Sedols

3.vieta Kaspars Ķinēns/Miķelis Jankovskis

„Vega 1" pludmales volejbola kopvērtējums (vīriešu konkurence):

1.vieta Kaspars Ķinēns 9 punkti

2.vieta Dainis Kopštāls 13 punkti

3.vieta Artis Zombergs 15,5 punkti

4.vieta Ivars Apinis 18 punkti

5.vieta Gints Bukāts 18 punkti

6.vieta Gints Sedols 19 punkti.

„Vega 1" pludmales volejbola 6. posma rezultāti (sieviešu konkurence):

1.vieta Krista Kapūna/Elīna Bunka

2.vieta Inga Jansone/Annija Paulauska

3.vieta Madara Balode/Ilze Šveiduka

„Vega 1" pludmales volejbola kopvērtējums (sieviešu konkurence):
1.vieta Krista Kapūna 9 punkti

2.vieta Elīna Bunka 9 punkti

3.vieta Inga Brēmere 11 punkti

4.vieta Inga Jansone 12 punkti

5.vieta Annija Paulauska 15 punkti

6.vieta Samanta Zabīte 20 punkti.

Sacensības ir noslēgušās, taču laureātu kopvērtējuma apbalvošana vēl būs priekšā. Tā norisināsies šo piektdien, 20. augustā, pludmales kafejnīcā „Red Sun Buffet". Pasākumā piedalīties ir laipni aicināts ikviens interesants un tās sākums pulksten 19:00

Vēl bez „Vega 1" pludmales volejbola sacensībām, 10. augustā Kuldīgā norisinājās Latvijas jaunatnes pludmales volejbola finālsacensības, kur piedalījās 12 labākie pāri no Latvijas. Jaunietēm tajā piedalījās Inga Brēmere un Krista Kapūna no Liepājas. Meitenes savas spēles aizvadīja godam un Latvijas jaunatnes čempionātā tika izcīnīta 3. Vieta, priekšā palaižot tikai spēcīgās Kuldīgas un Rīgas komandas. Zēniem 5. vietu izcīnīja aizputnieki Kārlis Krauze un Kristaps Bergs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV