Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„TTT/Rīga” otro finālspēli aizvadīs Arēnā Rīga

easyget.lv, 02.05.2007. 16:00

Sieviešu basketbola klubs „TTT/Rīga” Latvijas Sieviešu Basketbola Līgas (LSBL) fināla otro spēli pret „Avantis/Turība” piektdien aizvadīs Arēnā Rīga (adrese: Skanstes iela 21). Spēles sākums plkst. 17.30. Pēc šīs spēles plkst. 20.00 norisināsies LBL pusfināla izšķirošā piektā spēle starp „ASK/Rīga” un „Barons/LMT”. Ar vienu biļeti līdzjutējiem būs iespēja redzēt abas spēles. Biļetes var iegādāties visās uzņēmuma „Biļešu serviss” kasēs.
„TTT/Rīga” otro finālspēli aizvadīs Arēnā Rīga
„TTT/Rīga” ģenerālmenedžeris Edgars Buļs: „Kā zināms, vīriešu čempionāta pusfināla sērija starp abām Rīgas komandām ir ievilkusies līdz piektajai spēlei, un izšķirošā cīņa notiks piektdien Arēnā Rīga plkst. 20.00. Mums otrā finālspēle bija paredzēta arī piektdien Olimpiskajā Sporta Centrā (OSC) plkst. 19.00... skaidrs, ka neviens racionāls basketbola fans, izņemot spēlētāju un treneru radiniekus, uz mūsu spēli nenāks, ja turpat blakus norisināsies LBL „superderbija” izšķirošais mačs. Tagad līdzjutēji varēs redzēt abas spēles. Turklāt gribam arī dāmām dot iespēju spēlēt mūsu labākajā arēnā, kas viņām tik bieži nemaz nesanāk. Cerams, ka 4.maijā visiem basketbola cienītājiem būs pat trīskārši svētki.

Mēs labprāt laistu līdzjutējus uz mūsu spēli bez maksas, bet diemžēl tas nav iespējams – Arēnas Rīga darbiniekiem fiziski nav laika, lai starp abām spēlēm skatītājus izvadītu no zāles un pēc tam atkal no jauna ielaistu ar biļetēm. Bet domāju, ka „ASK/Rīga” biļešu cenas (Ls 1 un Ls 2) ir ļoti demokrātiskas, tāpēc ceru, ka līdzjutējus tas neatbaidīs.

Vēlamies pateikties arī „Avantis/Turība” kluba vadībai par izrādīto pretimnākšanu, jo bez viņu piekrišanas spēli pārcelt mēs nevarētu.”
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV