Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Svētdien 333 trasē risināsies folkreisa cīņas

Viesturs Saukāns, 27.08.2010. 12:44

Svētdien, 29. augustā, sporta kompleksā 333 notiks LAF Folkreisa Vidzemes kausa un Zemgales kausa posms. Sacīkste būs ne tikai iesildīšanās pirms 4. septembra cīņām Mūsā, kur tiksies visas Latvijas folkreisa braucēji, bet arī punktu sadale abu reģionu ieskaitē. Cīņās svētdien pl.14:00 dosies vismaz desmit dalībnieki.
Svētdien 333 trasē risināsies folkreisa cīņas

Folkreisa Vidzemes kausā šīs būs trešā sacīkstes, bet Zemgales kausā – pirmā. Vidzemes kausa izcīņas kopvērtējuma līderpozīcijā atrodas valmierietis Roberts Plūme, cēsinieks Agris Upītis un Raivis Riekstiņš no Turkalnes. No šīs trijotnes uz starta būs tikai Riekstiņš, jo pārējie abi līderi cer, ka izlaižot 333 sacīksti viņi būs labāk sagatavojušies Mūsas cīņām, taču vienlaicīgi saglabās izredzes uz uzvaru arī Vidzemes kausa kopvērtējumā.

Svētdien favorītu pulkā būs ne tikai Riekstiņš, bet arī Jānis Nikels, kurš ir viens no Latvijas folkreisa līderiem. Tomēr cīņa nav prognozējama, jo startēs arī spēcīgie Raunas Bruģakmens braucēji Artūrs Vecgailis un Gvido Miglinieks, kā arī LAF Folkreisa Latgales kausa ieguvējs Ermīns Vācietis.

Atgādinām, ka Folkreiss – tautas zemu izmaksu krosa tipa autosports – šogad notiek piecās dažādās ieskaitēs. Galvenais seriāls, kurā tiek noskaidrots labākais Latvijas folkreisa braucējs, ir Vasaras kauss. Savukārt reģionu uzvarētājus noskaidro Vidzemes, Zemgales, Latgales un Kurzemes ieskaitēs. Vidzemes un Zemgales reģioniem atlikuši vēl divi posmi, Kurzemei – viens, bet Latgalē jau viss skaidrs – uzvara rīdziniekam Ermīnam Vācietim.

Vairāk informācijas: www.autocross.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV