Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Tuvojas spēle „Jelgava" : „Blackpool"

Ainārs Tamisārs, 30.08.2010. 09:13

Ceturtdien, 2.septembrī, pulksten 17:50 Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā (Kronvalda ielā 24, Jelgavā) sāksies spēle starp Latvijas Kausa ieguvējiem, šā gada LMT Virslīgas debitantiem FK «Jelgava» un Anglijas Premjerlīgas šā gada debitantiem FC «Blackpool».

Jaunā stadiona tribīnēs ir vietas apmēram 1600 skatītājiem un tas atbilst UEFA 2.kategorijas stadionu prasībām, t.i., tur varēs aizvadīt UEFA Eiropas līgas 1. un 2.kvalifikācijas kārtas spēles, uz ko arī FK „Jelgava" nākamajās sezonās arī tieksies.

Pašlaik www.bezrindas.lv vēl ir nopērkamas 230 biļetes (šo biļešu cena 5 Ls) uz 2.septembra maču, tāpēc līdzjutējus aicinām tās iegādāties jau laikus, jo var gadīties, ka spēles dienā stadionā tās vairs nebūs pieejamas.

Spēles pārtraukumā nenotiks tik ierastie konkursi līdzjutējiem, bet laukumā izies apmēram 200 karsējmeitenes un karsējzēni ar īpašu deju šovu, kā arī pirms spēles jau no plkst.17.00 apmeklētājus priecēs Jelgavas 4.vidusskolas orķestra marši un defilē priekšnesumi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV