Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Sācies noslēdzošais gatavošanās posms Eiropas Nāciju motokrosam

Tomass Cīrulis, 01.09.2010. 15:13

Izvērtējot Latvijas sportistu rezultātus un ņemot vērā specifisko trasi, kurā notiks sacensības, Latvijas izlasei ir apstiprināti sekojoši sportisti: MX1 klasē Niks Apfelbaums, MX2 klasē Roberts Justs, Open klasē Augusts Justs.
Sācies noslēdzošais gatavošanās posms Eiropas Nāciju motokrosam

Izcīnot Latvijas čempiona titulu MX2 klasē, un sezonas laikā parādot stabilu sniegumu MX1 klasē, no citiem izlases kandidātiem vistuvāk izlasei ir Toms Macuks, kurš ir uzskatāms par pirmo aizvietotāju jebkuram no nosauktajiem pamatsastāva braucējiem.

Izlases dalībnieku pieredzei, braucot tieši Holandes trasēs, un sportiskajai formai ir jābūt galvenajiem stūrakmeņiem Latvijas izlases panākumiem oktobra sākumā Markelo. Augusta Justa lieliskie rezultāti, sezonas otrajā pusē braucot ar 450cc motociklu, Roberta Justa sīkstums, pieredze un Husqvarna rūpnīcas komandas tehniskais atbalsts, un Nika Apfelbauma azarts un mērķtiecība var summēties visu laiku labākajā Latvijas izlases rezultātā, startējot Eiropas Nāciju motokrosos.

Visiem nosauktajiem sportistiem laikā līdz 2.oktobrim jāsasniedz teicama fiziskā un tehniskā kondīcija, lai uz sacensībām Holandē ierastos maksimāli gatavi cīņai par visaugstākajām vietām.

Eiropas Nāciju kauss šogad tiks izcīnīts 2. un 3.oktobrī Markelo trasē, (Holandē) un Latvijas komanda uz turieni dosies pateicoties izlases ģenerālsponsoram prāmju līnijai Ave Line, kas nodrošina prāmju satiksmi starp Rīgu un Lībeku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV