Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks rallijā "Kurzeme 2010" iegūst bronzas godalgu A grupā

Dace Janova, 01.09.2010. 15:56

Augusta pēdējās nedēļas nogalē Liepājā jau 45.reizi finišēja rallijs „Kurzeme 2010". Vecpils, Podnieki, Stroķacs, Ķirsītis (tiesa gan, pagājušajā gadā no jauna iestādītais kociņš sacensību karstumā šoreiz atkal tika iznīcināts) – šie nosaukumi rallija zinātājiem komentārus neprasa. Klasiskajiem Kurzemes rallija ātrumposmiem šogad bija pievienots dops Liepājas pilsētas ielās ar daudzveidīgu segumu, arī ierastajā Vecpils posmā tika iekļauti vēl līdz šim rallijā neizmantoti ceļi.
Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks rallijā "Kurzeme 2010" iegūst bronzas godalgu A grupā

Ekipāža Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks bija to sportistu starpā, kas, par spīti ik pa laikam uznākošajām spēcīgajām lietusgāzēm, sestdienas vakarā kāpa uz pjedestāla Ostas promenādē, lai saņemtu savu godam izcīnīto balvu – Mārtiņam un Aivim šoreiz trešā vieta A grupā, piekāpjoties rallija uzvarētājam Georgam Grosam un otrās vietas ieguvējiem R.Kisielam/A.Ronim, kas brauc ar WRC automašīnām.

Svilis/Aizsilnieks ar savu sniegumu un ralliju kopumā ir apmierināti, jo, par spīti tam, ka dažviet likās, ka sacensības varētu beigties priekšlaikus, ir sasniegts gana augsts rezultāts. Pilsētas ātrumposmā, veicot to otro reizi, ekipāža uzrādīja 7.labāko laiku kopvērtējumā, arī Vecpils posmā Svilis/Aizsilnieks bija septītie ātrākie. Nelielu vilšanos radīja lietuviešu Lipeiķu ģimenes ekipāžas, kas jau vēsturiski tiek uzskatīti par Sviļa/Aizsilnieka nopietnākajiem konkurentiem, izstāšanās no cīņas automašīnas defekta dēļ priekšpēdējā ātumposmā.

Nākamais starts ekipāžai Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks - pēc trīs nedēļām Jūrmalas un Kuldīgas apkārtnē notiekošajā rallijā „Latvija 2010".

Ekipāžu atbalsta „Latgrain", „Marteks auto", „LC būve".

Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV