Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Noskaidrots motokrosa fanu konkursa otrais finālists

Tomass Cīrulis, 02.09.2010. 11:09

1.septembrī Radio 101 studijā tika izlozēts otrais finālists no motokrosa faniem, kas ir viesojušies Latvijas izlases reprezentācijas teltī un ziedojis naudu, iegādājoties kādu izlases suvenīru. Šoreiz tā ir mazā Evelīna Skane ar tēti Linardu, kas apmeklēja Latvijas čempionāta beidzamo posmu Cenās. Gaidīsim abus uz konkursa finālu 22.septembrī, kas notiks Radio 101 studijā.
Noskaidrots motokrosa fanu konkursa otrais finālists

Konkursa uzvarētājs iegūs bezmaksas braucienu četrām personām un automašīnai no Rīgas uz Lībeku un atpakaļ, kopā ar Latvijas motokrosa izlasi, kas dosies uz Eiropas Nāciju motokrosu. Braucienu dāvā izlases ģenerālsponsors prāmju līnija Ave Line.

Prāmju līnija „Ave Line" piedāvā braucienu ar vienu no jaunākiem un modernākiem prāmjiem Baltijas jūras flotē - prāmi „Baltic Amber" ar 482 vietām kajītēs un 36 Pullman sēdvietām pasažieriem, kā arī ar 2 autoklājiem 200 vieglajām automašīnām un 3 klājiem kravas transportam un tūristu autobusiem. Ar prāmja līniju „Ave Line" Jūs nokļūstat pašā Eiropas sirdī tikai 28 stundu laikā! Prāmis „Baltic Amber" kursē četrreiz nedēļā starp Rīgu (Latvija) un Travemindi (Vācija).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV