Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Rīgā notiks Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasaras 2010 fināla posms

Rolands Rullis, 03.09.2010. 09:27

11. septembra sestdienā Rīgā plkst. 11:00 pie TC Olympia noslēgsies Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasara 2010. Reģistrēties Rīgas posmam iespējams interneta portālā ielubasketbols.lv vai arī sacensību posma dienā no plkst. 9:00 rītā. Cīņās par kausiem un medaļām drīkst piedalīties arī komandas, kuras nav startējušas iepriekšējos posmos.
Rīgā notiks Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasaras 2010 fināla posms

Rīgā būs iespēja piedalīties ne tikai azartiskās ielu basketbola sacensībās, bet arī iesaistīties dažādos atbalstītāju konkursos un laimēt balvas. Pasākuma ietvaros ir paredzētas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem. Par īpaši patīkamiem pārsteigumiem apmeklētājiem un dalībniekiem pasākumā parūpēsies Swedbank, DigoTV, Valmiermuižas alus, veikals „Pus12", T/C „Valleta", fitnesa klubs „Spēka pasaule", u.c. Jūs sagaida izklaides un spēka pārbaudījumi kopā ar Valmieras „Spēka Pasaule" komandu „Šis ielu basketbola noslēguma posms priecēs gan pieredzējušus sporta entuziastus, gan iesācējus, kā arī cilvēkus, kuriem šis sporta veids ir sirdij tuvs. Mēs vēlamies nodrošināt veselīga un sportiska dzīves veida aktivitātes ikvienam pilsētas iedzīvotājam!", informē sacensību organizatori.

Šis posms tiks aizvadīts uz cietā seguma, kas nozīmē, ka cīņas būs nopietnas un azartiskas. Aktivitātes jau no plkst. 10:00 visas dienas garumā – ne tikai ielu basketbols, bet arī konkursi, paraugdemonstrējumi, balvas un sportiska gaisotne! Dalībniekus lūdzam laikus reģistrēt savu komandu www.ielubasketbols.lv, kā arī pēc tam apstiprināt savu dalību līdz plkst. 10:30 sacensību vietā pie galvenā sekretāra.

Komandām, kuras piedalījušās kādā no iepriekšējiem posmiem, piesakoties mājaslapā www.ielubasketbols.lv līdz piektdienas 24:00 saņems 1 Ls atlaidi no personas dalības maksai. VIP, MIX un Uzņēmumu grupās -30% atlaide visām komandām arī jaunajām!

Pasākuma programma Rīgā:
09.00 - Dalībnieku reģistrācija
10.30 – Dalībnieku reģistrācijas noslēgums
11.00 - Ielu basketbola sacensību sākums pie TC Olympia
13.00 - Konkursi un Priekšnesumi
17.00 - Apbalvošana.

Pieteikšanās un reģistrēšanās uz fināla posmu iespējams apmeklējot ielubasketbols.lv oficiālo interneta mājas lapu.

Sadarbības partneri:
TC Olympia, Swedbank, Vidzemes Olimpiskais centrs, Valmiermuižas alus, veikals ''Pus12", T/C „Valleta",DigoTV, Piedzīvojumu parks ''Mežakaķis'', Volkswagen centrs „Auto Īle un Herbst", Limbažu olimpiskais centrs, Multiklubs, sporta bārs „Barons", veikals „Freko", grupa „CIDO", Lāčplēsis, Burtnieks R, fitnesa klubs „Spēka Pasaule", Valmieras limuzīns, viesu nams „Mežrozes", tipogrāfija „Eveko", reklāmas aģentūra „Artifex", automazgātava „Pie Mareka", Siguldas Panorāmas rats, Makars.lv, Piedzīvojumu parks ''Tarzāns'', Aerodium, Red Bull, Fitline.

Informatīvi atbalsta:
Radio SWH Valmieras studija, Vidzemes TV, Sporta avīze, sportacentrs.com, 1188.lv, easyget.lv, valmiera24.lv, draugiem.lv, valmiera.lv, cesis.lv, limbazi.lv, sigulda.lv, rujiena.lv, smiltene.lv, laikraksts „Tava izvēle".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV