Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV 7 šosezon pārraidīs SK "Rīga" spēles MHL hokeja līgā

LTV Sports, 03.09.2010. 10:44

Jaunums hokejā – SK "Rīga" šosezon spēlēs Krievijas Jaunatnes līgā MHL un LTV 7 pārraidīs visas mājas, kā arī vairākas izbraukuma spēles. Komandā var spēlēt hokejisti , kas nav vecāki par 20 gadiem un tā ir laba pieredzes gūšanas skola, jo Krievijas jaunatnes hokejs ir viens no labākajiem pasaulē.

SK "Rīga" trenē Leonīds Tambijevs, viņam asistē Aigars Cipruss un komandā pulcināti pārsvarā visi mūsu labākie jaunie hokejisti. SK "Rīga" jau aizvadīja vairākas pirmssezonas pārbaudes spēles un rezultāti liecina, ka mūsējie ir gana meistarīgi part uz Krievijas un citu Austrumeiropas komandu fona.

MHL līgā rīdzinieki spēlēs Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā. Pavisam MHL līga ir 29 komandas un kopējais spēļu skaits iznāks gana liels. Ziemeļrietumu divīzijā bez SK "Rīga" ir arī divas Sanktpēterburgas komandas – "Serebrennije Ļvi" un SKA -1946, tāpat Čerepovecas "Almaz", Jaroslavļas "Loko", Minskas "Junostj" un "Minskije Zubr" , Voskresenskas "Himik".

Turnīrā vairāk būs sapāroto spēļu – ar vienu pretinieku divus vakarus pēc kārtas, rīdzinieki savas spēles centīsies aizvadīt "Arēnā Rīga". Latvijas komanda septembrī vien aizvadīs desmit spēles, pirmās četras būs savā laukumā. Jau 5.septembrī pulksten 17.00 jātiekas ar SKA- 1946 un 6.septembrī pulksten 19.30 abas komandas tiksies vēlreiz. 9.un 10.septembrī jāspēlē ar vēl vienu Sanktpēterburgas komandu "Serebrennije Ļvi", pēcāk četru spēļu izbraukumu sērija Čerepovecā un Jaroslavļā, mēneša beigās Rīgā vēl divas spēles ar citas divīzijas komandām.

www.ltv7.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV