Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Tuvojas Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā

Mārtiņš Kozlovskis, 07.09.2010. 13:42

No 17. līdz 19. septembrim, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies jau otrais Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā profesionālajām basketbola komandām. Turnīrā piedalīsies četras komandas, tostarp pašmāju basketbola klubs „Liepājas Lauvas".
Tuvojas Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskā centra starptautiskais turnīrs basketbolā šogad norisināsies otro reizi un arī šoreiz dalībnieku vidū būs četras komandas. Ir zināms, ka vēl bez „Liepājas Lauvām" turnīrā startēs arī Igaunijas čempioni „Tartu/Rock", Krievijas 1. līgas ceturtā spēcīgākā komanda „Severstal" no Čerepovecas, kuru vada mums labi zināmais Oļegs Okulovs un kā ceturtā komanda šajā turnīrā būs „Nevežis" vienība no Lietuvas.

Šis pašmāju turnīrs būs lieliska iespēja ikvienam basketbola cienītājam pirmo reizi šajā sezonā klātienē redzēt spēlējam ne tikai mūsu pilsētas basketbola komandu, bet arī Igaunijas čempionus „Tartu/Rock", kuru mērķis šajā sezonā paliek nemainīgs – Igaunijas čempiona tituls un cīņa par BBL Elites divīzijas pirmo trijnieku. Atgādinām, ka pirms gada tieši Tartu basketbolisti kļuva par Liepājas Olimpiskā centra turnīra uzvarētājiem, kuri finālā pārspēja Čerepovecas „Severstal".

Savukārt, BK „Severstal" šogad varētu būt ļoti spēcīgi, jo iepriekšējā sezona klubam ir bijusi ļoti veiksmīga un izcīnītā 4. vieta šogad vairs nebūs tas, uz ko tiecas šī komanda. Komanda ir noslēgusi līgumus ar vairākiem ļoti augstvērtīgiem spēlētājiem un domājams, ka turnīrā šī komanda varētu būt vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru. Atgādinām, ka šo komandu vada mums labi zināmais Oļegs Okulovs, kurš pirms diviem gadiem bija „Liepājas Lauvas" galvenais treneris.

Vismazāk zināms uz doto brīdi ir BC „Nevežis" no Lietuvas, taču lietuvieši vienmēr ir bijuši spēcīgi un domājams, ka arī šajā turnīrā šī komanda sevi pierādīs tikai un vienīgi no labās puses.

Turnīrs sāksies piektdienas vakarā, bet noslēgsies svētdienas pēcpusdienā. Uz doto brīdi spēļu kalendārs ir zināms, taču ļoti iespējams, ka dažas spēles vēl tiks izmainītas. „Liepājas Lauvas" visas trīs dienas aizvadīs dienas pēdējo spēli.

Ieeja uz visām spēlēm būs bezmaksas!

Komandas:

BK „Liepājas Lauvas" (Latvija)
"Tartu/Rock" (Igaunija)
BK „Severstal" (Krievija)
BC "Nevežis" (Lietuva).

Spēļu kalendārs:

17.septembris (piektdiena)

17:00 BK „Severstal" – BC „Nevežis"
19:30 BK „Liepājas Lauvas" – „Tartu/Rock"

18.septembris (sestdiena)

17:00 „Tartu/Rock" – BK „Severstal"
19:30 BK „Liepājas Lauvas" – BC „Nevežis"

19.septembris (svētdiena)

11:00 „Tartu/Rock" – BC „Nevežis"
13:00 BK „Liepājas Lauvas" – BK „Severstal"

Norises vieta: LOC Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV