Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda" piedalīsies „1000 km Grand Prix of Riga" rallija šovā

Mārtiņš Dzenītis, 09.09.2010. 16:49

Šo sestdien Biķernieku sporta bāzē risināsies 1000 kilometru izturības sacensības auto šosejā. Pasākumu krāšņāku padarīs vairāki šovi, tostarp Rallija šovs, kurā piedalīsies arī abi „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas" piloti – šī gada N4 čempions Andis Neikšāns, kā arī viņa vecākais brālis Māris Neikšāns.

Lai gan šis tiek dēvēts par šovu, patiesībā tās būs mini sacensības, kurās tiks noskaidroti ātrākie braucēji Biķernieku sporta kompleksa rallijkrosa trasē. Bez brāļiem Neikšāniem šovā piedalīsies arī pēdējo divu gadu Latvijas N4 čempions Aivis Egle, pērnā gada Latvijas vicečempions N4 klasē Mārtiņš Svilis, sen trasē neredzētais Kaspars Šimkus, allaž atraktīvais Zintis Mezītis, kā arī angļi Deivs, Drjū un Miks Hollandi ar Ford Sierra Cosworth.

Lai arī šis ir tikai šovs, brāļi Neikšāni neslēpj, ka vēlas uzrādīt labākos rezultātus no visiem startējušajiem rallistiem. Ja Andis Neikšāns šogad sevi ir pierādījis kā Latvijas ātrāko rallija braucēju N4 klasē, tad Māris Neikšāns šogad lieliski startējis šova ātrumposmos, kāds sportistus sagaida arī Biķerniekos.

„1000 km Grand Prix of Riga" sāksies sestdien, 11. septembrī pl. 9:30, kad trasē dosies īsta F-1 automašīna ar mērķi uzstādīt Biķernieku sporta bāzes autoapļa rekordu. Pl. 11:00 tiks dots starts 1000 kilometru izturības sacensībām, bet rallija šovs norisināsies pl. 16:00 Biķernieku sporta bāzes rallijkrosa trasē.

Komandas ģenerālsponsors jau no 2004. gada ir „Latvijas Mobilais Telefons". Vēl komandu atbalsta auto apkalpošanas un īres kompānija „AMP Motorsport", sporta transmisiju ražotāji „Samsonas Motorsport", būvkomānija „LEC", „Neste Oil", drošības sistēmu laboratorija „Guard Lab", „Gros Auto" un „Juneka".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV